Για 11η ημέρα παραμένει στη ΜΕΘ η 48χρονη από τη Θήβα, μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο που υπέστη μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson, ενώ μεγάλη είναι η αγωνία για την 34χρονη από τη Ζαχάρω που παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία, 15 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Χθες βράδυ η γυναίκα χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο, αλλά οι γιατροί δεν γνωρίζουν ακόμα πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας της.

Τα συμπτώματα των γυναικών

Η 34χρονη τις τελευταίες τρεις ημέρες είχε εμφανίσει πυρετό, ενώ παραπονιόταν και για έντονους πονοκεφάλους.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 44χρονη Γλυκερία από την Κρήτη, που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της ο οποίος καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση και παράλληλα να σταθεί δίπλα στα τρία του παιδιά.

Παραμένει στη ΜΕΘ η 48χρονη

Για 11η ημέρα παραμένει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού η 48χρονη από τη Θήβα, μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο που υπέστη 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson. Απαντήσεις ζητά και η οικογένεια του 37χρονου από την Κεφαλονιά που εισήχθη στο νοσοκομείο με αιματώματα και μούδιασμα στα χέρια, 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με Johnson & Johnson.

Σταθερή είναι η κατάσταση υγείας της 36χρονης από τη Μυτιλήνη, που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο με θρόμβωση και θρομβοπενία, μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.