Η εισαγγελέας ανηλίκων κατέθεσε πρόταση προς το Πρωτοδικείο Βόλου προκειμένου να αφαιρεθεί η επιμέλεια του αγοριού ηλικίας 2,5 ετών από τον φυλακισμένο πατέρα-δράστη της στυγερής διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα, που σόκαρε το πανελλήνιο.

Η κοινωνική έρευνα που έγινε για τις συνθήκες για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού ολοκληρώθηκε και κρίθηκε ότι η επιμέλεια θα πρέπει να δοθεί στον παππού και στη γιαγιά του μικρού, τους γονείς της αδικοχαμένης μητέρας του

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, η πρόταση της εισαγγελέως διαβιβάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, που θα συνεδριάσει σε τακτική δικάσιμο το προσεχές διάστημα για το θέμα της επιμέλειας.

Ο 32χρονος δολοφόνησε την 28χρονη πρώην σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της και προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το διπλό φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 5 Απριλίου 2021 στο πατρικό σπίτι της 28χρονης, όπου βρισκόταν η ίδια, το παιδί και οι γονείς της.

Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι αρχικά στην πρώην πεθερά του, την οποία τραυμάτισε στο πρόσωπο και στη συνέχεια μαχαίρωσε στην κοιλιά και στα πλευρά την πρώην σύζυγό του. Φεύγοντας από το σπίτι επιτέθηκε στον 30χρονο αδελφό της, τον οποίο μαχαίρωσε στην κοιλιά και στην καρδιά.