Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία 60χρονου υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων με τον οποίο είχε μια διαφωνία για τα κοινόχρηστα. Ταυτόχρονα, ο 32χρονος πίστευε ότι το θύμα και η σύζυγος του, του έκαναν μάγια.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του, ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε ότι πίστευε πως με τη δολοφονία θα απελευθερωνόταν.

 Από την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης του έγινε λόγος για ένα βαθιά διαταραγμένο άτομο και ζητήθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

 «Ομολόγησε την πράξη του. Ήταν ειλικρινής. Ζήτησε συγγνώμη καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το λάθος του. Θεωρούσε ότι κινδυνεύει ζωή του από τα μάγια και ότι με αυτό τον τρόπο θα ελευθερωθεί Επειδή υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα ζητήσαμε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη» τόνισε ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, Μιχάλης Φράγκου.

 Για ένα βαρύτατα διαταραγμένο άτομο έκανε λόγο ο δεύτερος δικηγόρος του Γιώργος Γιάνναρος, τονίζοντας « Είναι εδραιωμένη πλέον η πεποίθησή μας ότι πρόκειται για ένα άτομο βαρύτατα διαταραγμένο ψυχικά και διανοητικά. Κι αυτό δεν είναι ένας όψιμος ισχυρισμός μας καθώς αφενός δεν είχε κίνητρο για την πράξη αφετέρου προέρχεται από ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου ο πατέρας του δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του όταν ήταν 14 ετών».