Ομόφωνα προφυλακιστέος κρίθηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το infonews24.gr, ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα, ενώ η απόφαση για την προφυλάκισή του στηρίχθηκε στις ιδιαίτερα σκληρές πράξεις του, αλλά και στο ότι θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων.

Το οργισμένο ξέσπασμα του πατέρα του θύματος

Τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον φερόμενο ως δράστη να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε.

«Το παιδί μου ρε», ήταν η φράση που φώναζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Δείτε το βίντεο με τον πατέρα του θύματος:

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 21χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 21χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονο νεαρό φίλο του, μετά από λογομαχία που είχαν επειδή το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην κοπέλα του δράστη.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, η Αστυνομία κατάφερε και εντόπισε τον δράστη στο σημείο που κρυβόταν και τον συνέλαβε, μεταφέροντας τον στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Σοκ προκάλεσε, εν τω μεταξύ, το γεγονός ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος του 20χρονου ανέβασε στα social media φωτογραφίες και βίντεο με το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον άτυχο νεαρό.