Ως τον πιο αναξιόπιστο άνθρωπο στον πλανήτη χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ ο Μάικλ Γουλφ. Ο συγγραφέας που έχει προκαλέσει την οργή του Προέδρου των ΗΠΑ για το βιβλίο που έγραψε και ξεκίνησε να πωλείται σήμερα, με τίτλο «Φωτιά και οργή. Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», βγήκε στο τηλεοπτικό δίκτυο του NBC και μίλησε με πολύ υποτιμητικά λόγια για τον Αμερικανό Πρόεδρο.

«Με αποκάλεσε αναξιόπιστο, ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ο πιο αναξιόπιστος από όσους βρίσκονται σ’ αυτόν τον πλανήτη», ανέφερε στη συνέντευξή του ο Γουλφ, που είπε πως στους μήνες που παρακολουθούσε τη ζωή του Τραμπ στον Λευκό Οίκο, συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί, όπως του αποκάλυψαν άνθρωποι εντός του Οίκου.

Το βιβλίο άρχισε να πουλιέται σε αρκετά βιβλιοπωλεία Πολιτειών στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και μάλιστα ένα βιβλιοπωλείο στην Ουάσιγκτον άνοιξε από τα μεσάνυχτα, με μεγάλες ουρές να σχηματίζονται από νωρίς προκειμένου να πάρουν το βιβλίο που εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Οι Αμερικανοί είναι ενθουσιασμένοι με την έκδοσή του καθώς είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί βιβλίο το οποίο αποκαλύπτει πράγματα που αφορούν τη ζωή ενός Αμερικανού Προέδρου ο οποίος μάλιστα είναι ακόμη εν ενεργεία.