Στη δημοσιότητα, δόθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ, σε έξαλλη κατάσταση να επιτείθεται σε συνεργάτες του, μέσα στο Οβάλ γραφείο. Ο καβγάς, σημειώθηκε την Παρασκευή, και καταγράφηκε από την κάμερα του CNN. Την ίδια ώρα η Daily Mail, κάνει λόγο για φραστική επίθεση του Πλανητάρχη κατά του επικεφαλής στρατηγικής Στιβ Μπάνον, του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

Παράλληλα, σε βίντεο του CNN ο Στίβ Μπάνον μιλάει σε έντονο υφος με κάποιον, ενώ στο πλάνο φαίνονται επίσης η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ αλλά και ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ.

Η αφορμή γι αυτό τον καυγά δόθηκε εξαιτίας της αδυναμίας του επιτελείου Τραμπ, να διαχειριστεί το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με τις προεκλογικές επαφές με τη Ρωσία. Ακόμη το CNN, μετέδωσε ότι ο Τραμπ, βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και ότι κανείς δεν τον έχει δει ξανά τόσο νευριασμένο.

Άλλες πηγές δήλωσαν στο Politico ότι ο Τραμπ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έκανε τα παράπονά του και σε άλλα μέλη της κυβέρνησή του, αλλά τηλεφωνικά αυτά τη φορά. «Έχει βαρεθεί το να θεωρούν όλοι τη διακυβέρνησή του αποτυχημένη» είπε πρόσωπο που μίλησε μαζί του.

Τέλος το ABC News, μετέδωσε ότι τόσο ο Στιβ Μπάνον όσο και ο Ράινς Πρίμπους προσφέρθηκαν να μην ταξιδέψουν με το προεδρικό αεροπλάνο στη Φλόριντα και αντίθετα να μείνουν στην Ουάσινγκτον, με τον Πλανητάρχη να το αποδέχεται. Πάντως ο Στίβ Μπάνον, εθεάθη να μπαίνει στο Air Force One αλλά από άλλη… θύρα κατά την επιστροφή του προέδρου.