Τι κάνουν οι ισχυροί άνδρες όταν κλειδώνει η πόρτα της κρεβατοκάμαράς τους; Πόσο επηρεάζουν οι ερωτικές προτιμήσεις και οι ιδιαιτερότητές τους την πολιτική τους σκέψη και πράξη; Πού τελειώνει η πραγματικότητα και πού αρχίζει η φημολογία, όταν πρόκειται για «ροζ» σκάνδαλα ηγετών, προέδρων και απολυταρχικών δικτατόρων; Η ιστοσελίδα Daily Beast επιχειρεί μια «βουτιά» στο αμαρτωλό παρελθόν, τα πάρτι οργίων και τις πιπεράτες λεπτομέρειες που συνοδεύουν συχνά τον ιδιωτικό βίο δημοσίων ανδρών.

Αφορμή έδωσε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που ορκίστηκε χθες, παραλαμβάνοντας και επίσημα το «κλειδί» του Λευκού Οίκου. Λίγα 24ωρα πριν από την πολυσυζητημένη τελετή, στον αμερικανικό Τύπο... έσκασε ακόμα μία «βόμβα» για τον διάδοχο του Μπαράκ Ομπάμα. Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, η Ρωσία έχει στη διάθεσή της πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό «που διακυβεύουν τη φήμη του», ανάμεσά τους και ένα ερωτικό βίντεο που φέρεται να γυρίστηκε κρυφά από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στη Μόσχα το 2013. Ο Ντ. Τραμπ, λοιπόν, φέρεται να πλήρωνε ιερόδουλες για να επιδοθούν σε «χρυσό ντους» (golden shower) στο κρεβάτι πολυτελούς ξενοδοχείου, με στόχο να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του, αλλά και να «βεβηλώσει» το μέρος όπου είχε κοιμηθεί στο παρελθόν το ζεύγος Ομπάμα(!). «Μυθεύματα» έσπευσαν να απαντήσουν ο ίδιος, αλλά και το Κρεμλίνο, οι φήμες ωστόσο εξακολουθούν να οργιάζουν, όπως οργιάζουν εδώ και δεκαετίες για πολλούς ακόμη ισχυρούς άνδρες.

«Οι δικτάτορες και η αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά πάνε μαζί» γράφει το Daily Beast για να περιγράψει τον βίο και την πολιτεία του «χασάπη» της Ουγκάντα, Ιντι Αμίν. Ο «Χίτλερ της Αφρικής», όπως τον βάφτισαν, που προκάλεσε τον θάνατο 400.000 ανθρώπων στα 8 χρόνια της βασιλείας του (1971-1979, σ.σ.: ο θρύλος λέει ότι άλλους τους έτρωγε και άλλους τους έριχνε στους κροκόδειλους), πρόλαβε να αποκτήσει 25 παιδιά από τις πέντε συζύγους του, 33 ερωμένες και επιπλέον 34 παιδιά, ενώ απαιτούσε να τον φωνάζουν «Μεγάλο Πατέρα».

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τα περίφημα «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι και την αδυναμία του στον αγοραίο έρωτα έχει τη δική του θέση στη λίστα. Ο «Καβαλιέρε» βρέθηκε ακόμη και στο εδώλιο για την αδυναμία του στο ασθενές φύλο, με αφορμή το περίφημο «Ρούμπι Gate», το σκάνδαλο με μια 18χρονη χορεύτρια από το Μαρόκο.

Εθισμένος στο σεξ ήταν, όμως, και ο Μουαμάρ Καντάφι, ο ασταθής και νάρκισσος δικτάτορας που κυβέρνησε τη Λιβύη για 42 χρόνια πριν συλληφθεί και πέσει νεκρός από αντικαθεστωτικούς το 2011. Σε μια από τις βιογραφίες του αναφέρεται ότι διατηρούσε μαθήτριες ως «σεξουαλικές σκλάβες», είχε κακοποιήσει νεαρά αγόρια, αλλά και ότι επεδίωκε να αποπλανεί τις συζύγους ξένων αξιωματούχων.

Ο Μάο Τσετούνγκ λέγεται πως είχε επίσης αδυναμία στα ανήλικα κορίτσια, ενώ ο Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο εκκεντρικός πατέρας του σημερινού ηγέτη της Βόρειας Κορέας που έφυγε από τη ζωή το 2011, ζούσε μια ζωή απόλυτης χλιδής, την ώρα που ο λαός του λιμοκτονούσε, και διατηρούσε χαρέμι με 2.000 γυναίκες, έτοιμες ανά πάσα στιγμή να ικανοποιήσουν τις ερωτικές του επιθυμίες.

Οσο για τον Σοβιετικό ηγέτη Ιωσήφ Στάλιν, οι φήμες λένε ότι δολοφόνησε τη δεύτερη σύζυγό του, Ναντέζντα Αλιλούγεβα, το 1932. Σύμφωνα με μια ιστορική εκδοχή, η ίδια αυτοκτόνησε, λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που τη βασάνιζε, αφήνοντας ένα σημείωμα που, σύμφωνα με την κόρη τους, ήταν «εν μέρει προσωπικό και εν μέρει πολιτικό». Η επίσημη εξήγηση είναι ότι πέθανε λόγω καρδιακού επεισοδίου, ενώ ο Στάλιν στην κηδεία της φέρεται να είπε πως «πέθανε ένας εχθρός».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ependisinews.gr