Νέα προσπάθεια να σπάσει τον πάγο κάνει ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος σκέφτεται να προσκαλέσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Κάστρο Μπαλμόραλ.

Με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά κυρίως το γεγονός ότι ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος έχει δει πολύ λίγες φορές τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ, ο βασιλιάς θέλει να συσφίξει τις σχέσεις με την οικογένειά του.

Μια καλά ενημερωμένη πηγή είπε στο Page Six: «Ο Κάρολος θέλει απεγνωσμένα να δει τα παιδιά και να δώσει αυτό το κλαδί ελιάς στη Μέγκαν και τον Χάρι. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή. Το Μπαλμόραλ είναι πραγματικά το τέλειο, ξεκούραστο μέρος για μια επανένωση. Εάν όντως δώσει μια πρόσκληση, τότε ο Χάρι και η Μέγκαν θα πρέπει σίγουρα να συμφωνήσουν στην επίσκεψη».

Υπενθυμίζεται ότι από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια το 2020, ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Οι Σάσεξ εξακολουθούν να μένουν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια και δεν έχουν πλέον σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την έξωσή τους από το Frogmore Cottage πέρυσι.

Τον τελευταίο καιρό, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του βασιλιά, αλλά και της Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι δίνουν μάχη με τον καρκίνο, ο πρίγκιπας Χάρι λέγεται ότι θέλει να χτίσει γέφυρες με την οικογένειά του, αν και η σύζυγός του, έχει μεγαλύτερες ανησυχίες. Ο Χάρι πέταξε απευθείας στο Λονδίνο για μια συνάντηση με τον πατέρα του τον Φεβρουάριο μόλις κυκλοφόρησε η είδηση της διάγνωσής του με καρκίνο και παρά το γεγονός ότι είδαν ο ένας τον άλλον μόνο για 30 λεπτά στο Clarence House, η επανένωση πυροδότησε ελπίδες ότι οι οικογένειες θα μπορούσαν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί φέτος.

Πάντως σε συνέντευξή του στο Good Morning America λίγο μετά το ταξίδι του, ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε ότι θα επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο περισσότερο για εργασιακούς λόγους, και πως ήλπιζε να δει τον πατέρα του όταν μπορούσε.