Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφιος από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ μίλησε στο Μίσιγκαν με πολύ σκληρή ρητορική για τους μετανάστες.

Απολύτως συνειδητά, γνωρίζοντας καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας και πότε μια δήλωσή του γίνεται τίτλος, επαναφέρει τη δήλωση που είχε κάνει και πριν πέντε χρόνια ότι «οι μετανάστες είναι ζώα και όχι άνθρωποι».

Τραμπ: Κατάφερε να συνδέσει την παραβατικότητα των μεταναστών με τα χρέη του στη Δικαιοσύνη

Ο Μπάιντεν και ο Τραμπ κέρδισαν εύκολα τις προκριματικές εκλογές στο Ρόουντ Άιλαντ, το Κονέκτικατ, τη Νέα Υόρκη και το Ουισκόνσιν, αυξάνοντας τους εκπροσώπους τους στις κομματικές τους συνελεύσεις αυτό το καλοκαίρι. Οπότε, ο Τραμπ δεν μειώνει τη σφοδρότητα της επίθεσης του κατά του Μπάιντεν.

Ενώ στη συνέχεια, με μια λογική που… μόνον ο ίδιος γνωρίζει, έμπλεξε τα δικά του χρέη προς τη Δικαιοσύνη με την υποτιθέμενη ατιμωρησία ποινικών υποθέσεων με υπαίτιους μετανάστες.

Υπνθυμίζεται, οι ερευνητές, σύμφωνα με το Ρόιτερς, εκτιμούν ότι οι άνθρωποι που ζουν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν διαπράττουν βίαια εγκλήματα σε υψηλότερο ποσοστό απ ό, τι οι γηγενείς πολίτες.