Την απόλυτη φρίκη βίωσε Βρετανίδα τουρίστρια στην Ισπανία, καθώς έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Οι τρεις άνδρες καταδικάστηκαν σε οκτώμισι χρόνια φυλάκισης από το δικαστήριο της Αλικάντε στην Ισπανία.

Πρόκειται για έναν Ισπανό και δύο Μαροκινούς ηλικίας από 24 έως 34 ετών, που στις 2 Οκτωβρίου 2016 συνάντησαν σε μια παμπ, στο Μπενιντόρμ της Ισπανίας, το θύμα να βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης. Την οδήγησαν σε ένα πάρκο κοντά στο τουριστικό θέρετρο της Κόστα Μπλάνκα, όπου προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις, με την κοπέλα να καταφέρνει να δραπετεύσει. Αφού την ξαναεντόπισαν λίγες ώρες αργότερα, την πήγαν σε μια κακόφημη περιοχή κοντά στην αγορά El Cisne, όπου και τη βίασαν ξανά.

Οι δικαστές έκριναν ομόφωνα ένοχους τους τρεις άνδρες, επιβάλλοντάς τους φυλάκιση, λαμβάνοντας υπόψη τη μαρτυρία της κοπέλας, που βρισκόταν σε κατάσταση ημι-συνειδητότητας την ώρα του εγκλήματος. Παράλληλα, έλαβαν υπόψη και την καταγγελία ενός αυτόπτη μάρτυρα, πως εκείνη την ώρα είδε μια γυμνή κοπέλα να τρέχει στο σημείο.

Οι τρεις άνδρες παραδέχτηκαν ότι είχαν σεξουαλική επαφή με τη Βρετανίδα τουρίστρια, αλλά επέμεναν ότι ήταν με τη συναίνεσή της.

Το θύμα, που παρευρισκόταν μέσω βιντεοκλήσης στο δικαστήριο από το Ηνωμένο Βασίλειο, είπε ότι δεν θυμόταν καλά τι συνέβη, αλλά θυμόταν ότι ξύπνησε στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου με τα ρούχα της ανοιχτά και τα πόδια της έξω από το όχημα, ενώ ανέφερε στο δικαστήριο ότι θυμόταν να νιώθει πόνο στα γεννητικά της όργανα και να βλέπει «τρεις ή τέσσερις άνδρες» κοντά της, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι εισαγγελικές Αρχές ζήτησαν ποινές φυλάκισης πάνω από 12 χρόνια για καθέναν από τους τρεις άνδρες.