Πριν από περίπου 15 ημέρες πήρε η Κέιτ Μίντλετον την απόφαση να κάνει τη συναισθηματική δήλωση – βίντεο, αποκαλύπτοντας τη διάγνωση καρκίνου για να προστατεύσει τα παιδιά της, επειδή «ανακρίθηκαν» στο σχολείο, όπως υποστηρίζεται.

Ειδικότερα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας λέγεται ότι πήρε την απόφαση την εποχή που αντιμετώπιζε έντονη κριτική και εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επεξεργασία της οικογενειακής φωτογραφίες που κυκλοφόρησε την Ημέρα της Μητέρας.

Διαβάστε ακόμα: Κέιτ Μίντλετον: Γιατί η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Γουίλιαμ άφησαν στο σκοτάδι τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Η Κέιτ Μίντλετον ήταν πρόθυμη να περιμένει μέχρι να σταματήσουν τα παιδιά το σχολείο για τις διακοπές του Πάσχα, ώστε να δημοσιοποιήσει το θέμα της υγείας της.

Ωστόσο, η πριγκίπισσα αποκάλυψε σε βίντεο που κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο μήνα, αφού πέρασε ένα δεκαπενθήμερο στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου, μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται τώρα σε αυτό που έχει περιγραφεί ως «μονοπάτι ανάρρωσης»

Η Κέιτ βρίσκεται τώρα σε αυτό που έχει περιγραφεί ως «μονοπάτι ανάρρωσης», μετά την έναρξη ενός κύκλου χημειοθεραπείας στα τέλη Φεβρουαρίου.

Η διάγνωση του καρκίνου αποκαλύφθηκε ως ο λόγος για τον οποίο ο Γουίλιαμ αποσύρθηκε από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας, του νονού του, στις 27 Φεβρουαρίου.