Ψάχνοντας κάθε λεπτομέρεια σε φωτογραφίες, πρόσφατες ή και παλιότερες, αλλά και εξετάζοντας καρέ – καρέ τα βίντεο οι βρετανοί ζουν στον παραλογισμό των θεωριών συνωμοσίας σχετικά με την Κέιτ Μίντλετον και τις τελευταίες εμφανίσεις της.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει κουραστεί με το παραπάνω σκηνικό και πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος είναι πολύ εκνευρισμένος.

Τα παραπάνω ισχυρίστηκε ο Κρίστοφερ Άντερσεν, συγγραφέας του βιβλίου The King, ο οποίος δήλωσε στο Fox News Digital ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι έξαλλος καθώς η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζει μια επίθεση θεωριών συνωμοσίας γύρω από την υγεία της.

 «Ο Ουίλιαμ είναι πολύ διαφορετικός από τον πατέρα του», είπε ο Άντερσεν για να συνεχίσει: «Ο Γουίλιαμ μελαγχολεί. Βράζει. Στη συνέχεια, όπως ο πατέρας του, ξεσπάει. Προσπαθεί να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή της συζύγου του. Πάντα είχε μια μνησικακία εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης και δεν αισθάνεται την ανάγκη να εξηγήσει το οτιδήποτε. Ο Ουίλιαμ εξακολουθεί να κατηγορεί τον Τύπο για τον θάνατο της μητέρας του και παρά το φυσικό του ταλέντο στη διπλωματία, συνεχίζει να θεωρεί τους δημοσιογράφους αρπακτικά. Δεν τον ενδιαφέρει να τους δίνει πληροφορίες, εκτός αν είναι απαραίτητο, και ειδικά όταν το θέμα έχει να κάνει με τη υγεία της Κέιτ».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czxsdbg8fyv5)

Τρελά σενάρια μετά τη νέα εμφάνιση

Οι πιο ευφάνταστοι σπεύδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λένε ότι η Κέιτ Μιντλετον έχει σωσία, αποδίδουν τα πάντα στην τεχνητή νοημοσύνη ή λένε οτι η πριγκίπισσα είναι πλέον μία εντελώς διαφορετική γυναίκα.

Μια «απίστευτα χαρούμενη» πριγκίπισσα Κέιτ εθεάθη δημόσια το Σάββατο (16/3) καθώς πήγε με τον σύζυγό της για ένα ταξίδι στο τοπικό τους αγρόκτημα στο Ουίνδσορ. Στην πολυσυζητημένη εικόνα, η μητέρα τριών παιδιών εμφανίστηκε σε καλή διάθεση, υγιής και χαλαρή, καθώς συνομιλούσε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ κατά την επιστροφή στο αυτοκίνητό τους.

Τα νέα θα έπρεπε να έχουν καθησυχάσει τους θαυμαστές του ζευγαριού ότι η Κέιτ αναρρώνει κανονικά από την επέμβαση τον Ιανουάριο. Ωστόσο οι πλέον κυνικοί κατήγγειλαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις εικόνες ως ψεύτικες, υποστηρίζοντας ότι δείχνουν μία σωσία, μια διαφορετική γυναίκα ή ότι έχουν αλλοιωθεί με τη βοήθεια της AI.

Ένα άτομο που αποκαλούσε τον εαυτό του The Mirror Of Truth στο X ισχυρίστηκε ότι το άτομο στη φωτογραφία δεν ήταν η πριγκίπισσα Κέιτ αλλά κάποια άλλη γυναίκα. «Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στη φωτογραφία και θα καταλάβετε ότι δεν είναι η Kέιτ έχει εντελώς διαφορετικά ζυγωματικά και διαφορετικό πρόσωπο…»

Ο Δρ Shola Mos-Shogbamimu είπε: «Περίμενε… ποια στο δ...ο είναι αυτή με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ; Σκέφτεστε όλοι αυτό που σκέφτομαι ή πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο;». Ένας χρήστης με το όνομα Jesus Girl Jen πρόσθεσε: «Θεέ μου! Αυτή δεν μοιάζει με καμία από τις δύο».