Καμία αναφορά στον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, και την περιπέτεια υγείας που περνάει, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο, δεν έκανε ο πρίγκιπας Χάρι όταν εμφανίστηκε στην τελετή απονομής βραβείων του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου (NFL) το βράδυ της Πέμπτης (08/02).

Και δεν είναι το μοναδικό που προκάλεσε αίσθηση. Ο πρίγκιπας Χάρι, μόλις λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του με τον βασιλιά Κάρολο, έβγαλε μια ομιλία γεμάτη αστεία και φάνηκε να έχει διάθεση για χιούμορ, ενώ το χαμόγελο δεν έφευγε από τα χείλη του. Ο δούκας του Σάσεξ εμφανίστηκε στην εκδήλωση για να απονείμει στον αμυντικό των Pittsburgh Steelers, Cameron Heyward, το βραβείο Walter Payton Man of the Year – το μεγαλύτερο βραβείο της βραδιάς.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι μετά τη διάγνωση του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, με καρκίνο και την επιστροφή από τη γενέτειρά του. Για τον λόγο αυτόν αίσθηση προκάλεσε τόσο ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναφέρθηκε καθόλου στον 75χρονο μονάρχη της Βρετανίας όσο και το γεγονός ότι αστειεύτηκε κατά την παρουσίαση του βραβείου, λέγοντας ότι οι ΗΠΑ «μας έκλεψαν το ράγκμπι και εσείς το κάνατε δικό σας».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι μια μέρα πριν είχε κάνει ένα ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο, μόλις ενός 24ωρου, για να δει 45 λεπτά τον πατέρα του Βασιλιά Κάρολο που υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.  Δεν είχε καμία συνάντηση ούτε με τον αδερφό, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ούτε και με την νύφη του, Κέιτ Μίντλετον, που αναρρώνει ύστερα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα στην κοιλιακή χώρα. Πηγή του παλατιού είπε στους The Times ότι η συνάντηση Χάρι και Καρόλου ήταν σύντομη γιατί ο Κάρολος ήταν κουρασμένος από την θεραπεία της Δευτέρας.

Με πληροφορίες από Daily Mail