Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο παλάτι και όχι μόνο η είδηση ότι βασιλιάς Κάρολος, διαγνώστηκε με καρκίνο. Ήδη ο πρίγκιπας Χάρι έχει ταξιδέψει εσπευσμένα για την Βρετανία. Ειδικότερα, ο  πρίγκιπας Χάρι εθεάθη καθώς έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σοκαριστική διάγνωση του καρκίνου του βασιλιά.

Ο Δούκας του Σάσεξ φαίνεται να έφτασε στο Clarence House αφού επιβιβάστηκε σε επείγουσα πτήση από το σπίτι του στην Καλιφόρνια νωρίς το πρωί της Τρίτης. Δύο μαύρα SUV, τα οποία εθεάθησαν να φεύγουν από τη σουίτα VIP του αεροδρομίου Χίθροου νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, έφτασαν στη βασιλική κατοικία γύρω στις 14.42 (ώρα Αγγλίας) σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Δείτε φωτογραφία που δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι στη Βρετανία:

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι ο Κάρολος διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου και αποσύρεται από τα δημόσια καθήκοντα. Αυτό διαπιστώθηκε αφού ο μονάρχης, 75 ετών, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για διευρυμένο προστάτη τον περασμένο μήνα.

Το Γραφείο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δήλωσε ότι ο Χάρι μίλησε με τον Κάρολο, ο οποίος τηλεφώνησε προσωπικά και στους δύο γιους του για να μοιραστεί τα νέα της εξέλιξης. Το παλάτι δήλωσε ότι ο βασιλιάς «παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του».

Το ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου

Ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο του Χίθροου μετά από μια νυχτερινή πτήση από το διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Το μαύρο Range Rover του Δούκα εθεάθη να φεύγει από το αεροδρόμιο συνοδευόμενο από δύο περιπολικά, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να είχε λάβει αστυνομική προστασία για την επίσκεψή του στο Λονδίνο.

Ο Χάρι ταξίδεψε 11 ώρες με πτήση της British Airways για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του, αφήνοντας πίσω στο Μοντεσίτο τη Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ.