Σε προεκλογικούς ρυθμούς βρίσκεται η Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα: Πανικός σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης: Άγνωστος μαχαίρωσε 11 περαστικούς (Βίντεο)

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που μετέφερε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ιμάμογλου προηγείται με 46,3% έναντι 42,1% του αντιπάλου του, τον οποίο υποστηρίζει ο Ερντογάν.

Τουρκία: Προεκλογικοί χοροί και τραγούδια

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, τραγούδησε για την Κωνσταντινούπολη με το κοινό να το χειροκροτεί όρθιο.

«Κωνσταντινούπολη ξανά» το σύνθημα. Ο Τούρκος πρόεδρος και με τραγούδι στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο του κόμματός του.

Το τραγούδι του Ερντογάν:

«Eδώ είναι η Κωνσταντινούπολη. Εδώ  είναι η Κωνσταντινούπολη. Αυτός που δεν σε υπηρετεί είναι υπεύθυνος και στους δύο κόσμους. Σήκω με το μεγαλείο σου. Σήκω ξανά Κωνσταντινούπολη. Εμπνεύσου  από την ιστορία σου. Αναζήτησε και βρες το μέλλον σου. Χαιρέτα ξανά στον κόσμο. Κωνσταντινούπολη ξανά! Κωνσταντινούπολη ξανά!

Αυτός που δεν σε δεν υπηρετεί. Είναι υπεύθυνος και στους δύο κόσμους. Σήκω με το μεγαλείο σου. Σήκω ξανά Κωνσταντινούπολη. Εμπνεύσου από την ιστορία σου. Αναζήτησε και βρες το μέλλον σου. Χαιρέτα ξανά στον κόσμο. Κωνσταντινούπολη ξανά! Κωνσταντινούπολη ξανά! Κωνσταντινούπολη ξανά!».

Από την πλευρά του, ο Εκρέμ Ιμάμογλου τραγούδησε το δικό του προεκλογικό τραγούδι με ποντιακούς ρυθμούς και χορούς.

Το τραγούδι του Ιμάμογλου:

«Το παιδί της Τραπεζούντας θα εκλεγεί και πάλι δήμαρχος και λέει 'πρόσω ολοταχώς'».

Το παιδί της Τραπεζούντας αξίζει για την Κωνσταντινούπολη, τηρεί τις υποσχέσεις του και έκανε όσα είπε. Αγαπάει την πατρίδα του, ο Θεός να τον προστατεύει με την προσευχή των μανάδων. Η Κωνσταντινούπολη είναι μια πόλη που την παρέδωσε και εμπιστεύτηκε ο Μωάμεθ ο Πορθητής, και ο ίδιος είναι ένα παιδί που ακολουθεί τον δρόμο του Κεμάλ. Πέρασαν τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας μας, πόσο μεγάλος είναι  αυτός ο λαός. Στην Κωνσταντινούπολη τις ψήφους τις παίρνει ο Ιμάμογλου.Ο δήμαρχος μας το είπε 'πρόσω ολοταχώς ρε'!

Μια εκλογική αναμέτρηση την κέρδισε δυο φορές Καλά άντεξε ο Εκρέμ στην τόση αδικία. Τον συκοφάντησαν και είπαν πως δεν εργάζεται, όμως που είδαν να χτίζονται ταυτόχρονα 10 γραμμές μετρό.

Είσαι σωστός άνθρωπος, να έχεις καλό ταξίδι, θα σε εκλέξουμε ξανά ως δήμαρχο στην Κωνσταντινούπολη. Στην Κωνσταντινούπολη τις ψήφους τις παίρνει ο Ιμάμογλου.Ο δήμαρχος μας το είπε 'πρόσω ολοταχώς ρε'!».