Δίχως τέλος το σκάνδαλο που έχει προκύψει με την υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση της Βασίλισσας Λετίθια με τον πρώην άντρα της αδερφής της, Jaime Del Burgo.

Στο κάδρο τώρα μπαίνει και ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, τον οποίο φωτογραφίζουν πολλά ισπανικά μέσα ως τον ιθύνοντα νου πίσω από την αναμόχλευση των φημών για την υποτιθέμενη σχέση τη βασίλισσας Λετίθια με τον πρώην σύζυγο της αδελφής της.

Το παλάτι της Ισπανίας έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα από το βιβλίο που έγραψε ο Del Burgo "Η Λετίθια και εγώ", στο οποίο ισχυρίζεται πως διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την Λετίθια.

Ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός, Φεντερίκο Χιμένεθ Λοσάντος κατηγόρησε τους υποστηρικτές του πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος, ως υποκινητές του σκανδάλου.

Ο Χουάν Κάρλος αποχώρησε από τον ισπανικό θρόνο το 2014 υπέρ του γιου του. Ο επίσημος λόγος ήταν η ηλικία του, ωστόσο τότε οργίασαν οι φήμες πως ο πρώην βασιλιάς αποχώρησε ύστερα από εντονότατες πιέσεις, ώστε να προστατευθεί ο θεσμός της βασιλείας, μετά από τα σκάνδαλα που τον έπληξαν με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Έκτοτε τα ισπανικά μέσα έχουν κατηγορήσει τον Χουάν Κάρλος για πολλές απόπειρες υπονόμευσης του γιου του Φελίπε, ο οποίος φέρεται να ήταν εκείνος που τον εκδίωξε στο Αμπού Ντάμπι, διατηρώντας μόνο τυπικές σχέσεις μαζί του, κάτι που φαίνεται να ενόχλησε πολύ τον… «έκπτωτο» βασιλιά.

«Είναι η νιοστή εκστρατεία που έχει ενορχηστρωθεί εναντίον του Φελίπε. Οι κύκλοι του Χουάν Κάρλος είναι αυτοί που το υποκινούν», είπε ο Λοσάντος.

Ισπανία: Το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια τη Λετίθια

Οι φήμες σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση της βασίλισσας Λετίθια με τον πρώην γαμπρό της, φούντωσαν μετά από την κυκλοφορία του βιβλίου του Jaime Del Burgo.

Σε αυτό, ισχυρίζεται πως αυτός και η Λετίθια ήταν ζευγάρι όταν εκείνη γνώρισε τον Φελίπε και εξακολουθούσαν να έχουν σχέση ακόμη και μετά το γάμο της με τον βασιλιά της Ισπανίας το 2004.

Δημοσίευσε επίσης μια selfie, που δείχνει την βασίλισσα Λετίθια να φοράει μια μαύρη πασμίνα, η οποία όπως ισχυρίζεται ο Jaime Del Burgo, ήταν δώρο δικό του.

Κάτω από τη φωτογραφία, υπήρχε ένα μήνυμα, το οποίο υποτίθεται πως του είχε στείλει η Ισπανίδα βασίλισσα. Το μήνυμα έγραφε: «Αγάπημου. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Σ’ αγαπώ. Δική σου».