Στην Ισπανία το σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται η βασίλισσα Λετίθια, μετά από τις αποκαλύψεις του πρώην γαμπρού της ότι είχαν παράνομη ερωτική σχέση, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

 Τώρα, ο Jaime del Burgo, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Βασίλισσας της Ισπανίας, καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, μετά από τις αποκαλύψεις στο νέο του βιβλίο, για την κρυφή σχέση του με τη Λετίθια, ενώ εκείνη ήταν παντρεμένη.

Ο 53χρονος del Burgo (φωτο κάτω), στο βιβλίο του «Letizia and I» υποστηρίζει ότι είχε ερωτική σχέση με τη Βασίλισσα Λετίθια, πριν ο ίδιος παντρευτεί την αδελφή της Telma Ortiz. Σαν να μην έφτανε αυτό, ισχυρίζεται ότι η ερωτική αυτή σχέση κράτησε και μετά τον γάμο της το 2004 με τον βασιλιά Φελίπε.

Οργή στην Ισπανία για το βιβλίο όπου η βασίλισσα Λετίθια φέρεται να έχει εξωσυζυγική ερωτική σχέση ακόμα και μετά το γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε

Το βιβλίο έχει προκαλέσει την οργή μεγάλου μέρους της ισπανικής κοινωνίας. Πολλοί αμφισβητούν τα κίνητρα του Burgo για τη δημοσιοποίηση των πικάντικων πληροφοριών, τις οποίες χαρακτηρίζουν «ντροπιατικές». Μάλιστα αρκετοί τον κατηγορούν για μισογυνισμό.

Τώρα ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του, χωρίς όμως να διευκρινίζει από ποιον και για ποιον λόγο.

Η ισπανική βασιλική οικογένεια δεν έχει κάνει καμία δήλωση.

Διαβάστε επίσης: Σάλος στην Ισπανία: Η βασίλισσα Λετίθια φέρεται να διατηρούσε δεσμό με τον πρώην κουνιάδο της

‘’Δεν αλλάζω ούτε κόμμα’’, λέει ο Burgo, συγγραφέας του βιβλίου και πρώην γαμπρός της βασίλισσας Λετίθια

 «Δεν αλλάζω ούτε κόμμα από τις διαγραμμένες αναρτήσεις μου», έγραψε χθες στο Twitter ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας Λετίθια και συνέχισε:

«Εκτιμώ τα μηνύματα από όσους κατάλαβαν ότι θα είχα τους λόγους μου. Δεν κρατάω κακία σε όσους απείλησαν να με σκοτώσουν. Αλλά η αλήθεια είναι αυτή που είναι».

«Αναγνωρίζω μόνο έναν βασιλιά στον παράδεισο και το όνομά του είναι Ιησούς από τη Ναζαρέτ. Θα με κρίνει», κατέληξε.

Το σκάνδαλο με τη φημολογούμενη εξωσυζυγική σχέση της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 53χρονος del Burgo πόσταρε στον λογαριασμό του στο Twitter μια selfie της βασίλισσας Λετίθια, κατά τη διάρκεια μιας από τις εγκυμοσύνες της, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι η απόδειξη της παράνομης σχέσης τους.



«Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξαναβρεθούμε. Σ’ αγαπώ. Δική σου», ήταν το μήνυμα που υποστηρίζει ότι του έστειλε η βασίλισσα μαζί με τη selfie.

Αρκετοί χρήστες του Twitter πάντως αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς του, καθώς δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η βασίλισσα της Ισπανίας του έστειλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με το συνοδευτικό αυτό μήνυμα.

Του έμεινε στην τσέπη... το δαχτυλίδι αραβώνων 

Ο Burgo υποστήριξε πως είχε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην τσέπη του, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής του με τη Λετίθια το 2002, αλλά τον πρόλαβε ο βασιλιάς Φίλιππος.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο του έγινε φίλος με τον βασιλιά μετά τη γνωριμία τους και η Λετίθια του ζήτησε να γίνει μάρτυρας στον γάμο τους στις 22 Μαΐου 2004.

Ο ίδιος δε ισχυρίζεται ότι το βράδυ πριν από το γάμο, η Λετίθια ζήτησε να τον δει στο εστιατόριο El Latigazo στη Μαδρίτη, όπου φέρεται να του ζήτησε να μην την αφήσει ποτέ.

«Όταν συναντηθήκαμε, με έπιασε από το χέρι και με ρώτησε γιατί δεν της ζήτησα ποτέ να με παντρευτεί. Προφανώς δεν απάντησα. Την ενθάρρυνα όσο καλύτερα μπορούσα. Το τελευταίο πράγμα που είπε πριν αποχαιρετιστούμε σε εκείνο το εστιατόριο ήταν μια παράκληση. "Μη με αφήσεις ποτέ"», αναφέρει στο βιβλίο του.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, star.gr