Σε τραγωδία κατέληξε ο καβγάς που ξέσπασε τη Δευτέρα 27/11, σε λύκειο της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, με έναν 14χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου ένα 15χρονο συμμαθητή του.

Η φονική επίθεση με μαχαίρι καταγράφηκε από άλλους μαθητές, οι οποίοι τράβηξαν βίντεο τα όσα συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου.


Σε αναμορφωτήριο κρατείται ο 14χρονος

Ο 14χρονος που μαχαίρωσε τους δύο άλλους μαθητές συνελήφθη, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και κρατείται σε αναμορφωτήριο.

Στο βίντεο φαίνεται ο καβγάς να ξεκινά όταν ένας νεαρός με μαύρη μπλούζα ρίχνει γροθιά σε έναν άλλο μαθητή με κόκκινη μπλούζα.

*Διαβάστε εδώ: "Καλάθι των Χριστουγέννων": Πρεμιέρα στα μέσα Δεκεμβρίου - Τι θα περιλαμβάνει - Στο τραπέζι και το "Καλάθι του Άγιου Βασίλη"

Η μητέρα του φερόμενου ως δράστη υποστήριξε ότι ο γιος του ήταν σε αυτοάμυνα, προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει ότι πήγε με το μαχαίρι στο σχολείο, αλλά το πήρε από κάποιον άλλον μέσα στον χώρο.

«Μιλάμε για μια τραγωδία. Νιώθω άσχημα για την άλλη οικογένεια, αλλά από την άλλη νιώθω άσχημα και για τον γιο μου, γιατί έδινε μάχη για να σωθεί. Δεν ήταν ένας δίκαιος καβγάς», δήλωσε η μητέρα του φερόμενου ως δράστη σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.