Το δικό του προσωπικό ‘’Γολγοθά’’ έζησε το τελευταίο διάστημα ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Λουίς Ντίας.  Συγκεκριμένα, Κολομβιανοί αντάρτες είχαν απαγάγει τους γονείς του 26χρονου μεσοεπιθετικού, με τη μητέρα του ωστόσο να απελευθερώνεται άμεσα από τις Αρχές, ενώ για να συμβεί το ίδιο με τον πατέρα του χρειάστηκαν αρκετές ημέρες.

Πριν από λίγα 24ωρα ο πατέρας, του Λουίς Μανουέλ Ντίας, συναντήθηκε μαζί με τα άλλα μέλη της οικογένειας, ωστόσο το πιο συγκινητικό σκηνικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης (14/11), με τον παίκτη να επισκέπτεται την οικογένειά του στην Μπαρανκίγια λίγο πριν ενταχθεί στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Κολομβίας, ενόψει των παιχνιδιών με Βραζιλία και Παραγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο συγκινημένος Λουίς Ντίας αγκαλιάζει τον πατέρα του για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση του

Στις εικόνες μάλιστα που δημοσίευσε η Κολομβιανή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FCF), ο Ντίας φαίνεται να αγκαλιάζει τον πατέρα του για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση την περασμένη Πέμπτη από την ομάδα ανταρτών του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού (ELN), ο οποίος τον κράτησε όμηρο για δώδεκα ημέρες.

‘’Καλώς ήρθες σπίτι Λούτσο! Αυτή ήταν η συναρπαστική συνάντηση του Λούτσο με τον πατέρα του Μανέ Ντίας και την οικογένειά του. Σας αγαπάμε και είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!’’, αναφέρει η δημοσίευση της ομοσπονδίας της Κολομβίας μέσω του λογαριασμού της στα social media, με τον πατέρα του παίκτη της Λίβερπουλ να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά τη διάρκεια της επανένωσης με τον γιο του.