Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Αμβούργου στη Γερμανία όταν ένας ένοπλος έπεσε πάνω σε μια πύλη με το όχημά του πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Σαν αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν να σταματήσει η κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου αμέσως, ενώ έκλεισαν και οι τερματικοί σταθμοί.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και πραγματοποιούν έρευνες, ενώ στυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κρατά όμηρο στο αυτοκίνητο το 4χρονο παιδί του. Η μητέρα είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα στην αστυνομία, καταγγέλλοντας πιθανή απαγωγή του παιδιού.

 Σύμφωνα με την Welt η αστυνομία λέει ότι βρίσκεται πλέον σε επαφή με τον άνδρα. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αρχικά δεν ήταν σε θέση να πει πώς ακριβώς θα γινόταν η επικοινωνία. Τώρα επιβεβαιώθηκε ότι στο αυτοκίνητο του άνδρα βρισκόταν ένα παιδί. Δεν ήταν σαφές εάν στο όχημα βρισκόταν και δεύτερο παιδί, όπως αρχικά υποπτεύονταν. «Έχουμε καλή επαφή με τον δράστη», είπε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο άνδρας διαπραγματεύεται στα τούρκικα.

Ο ύποπτος πέταξε δύο φλεγόμενα μπουκάλια έξω από το αυτοκίνητο, «κάποιο είδος μολότοφ», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Δεν υπήρξε ζημιά και η πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου κατάφερε να σβήσει τα μπουκάλια.