Ανάρτηση στα social media με μήνυμα για τις τρεις ομήρους της Χαμάς έκανε ο Νετανιάχου. Ειδικότερα, ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένιαμιν Νετανιάχου, ανάρτησε στο Χ μήνυμα προς τρις ομήρους που απεικονίζονται στο βίντεο που δημοσιοποίησε η Χαμάς. Ο Νετανιάχου στην ανάρτησή του αναφέρει ότι «απευθύνομαι στην Elena Trupanov, στην Daniel Aloni και την Ramon Kirsht που απήχθησαν από τη Χαμάς που διαπράττει εγκλήματα πολέμου:

«Σας αγκαλιάζω. Η καρδιά μας είναι κοντά σε εσάς και τους άλλους απαχθέντες. Κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε όλους τους απαχθέντες και αγνοούμενους στο σπίτι» αναφέρει ο Νετανιάχου στο μήνυμά του.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στο Ισραήλ: Επικοινωνία Νετανιάχου με Μπάιντεν - Σκότωσαν ενόπλους της Χαμάς που έβγαιναν από σήραγγα οι IDF


Υπενθυμίζεται ότι στο βίντεο των 76 δευτερόλεπτων, που δημοσιοποιήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της Χαμάς με τον τίτλο «ορισμένοι κρατούμενοι Σιωνιστές απευθύνουν μήνυμα στον (Μπενιαμίν) Νετανιάχου και την κυβέρνησή του», μπορεί να δει κανείς μία από αυτές τις τρεις γυναίκες να καλεί τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να καταλήξει σε ανταλλαγή αιχμαλώτων με το ισλαμιστικό κίνημα προκειμένου να αφεθούν ελεύθερες.