Σοκ στις ΗΠΑ με τη δηλητηρίαση γυναίκας από τον σύζυγό της, ο οποίος θέλησε με τον θάνατό της να πάρει την ασφάλεια ζωής της.

Η Μπέτι και ο Κόνορ ήταν μόλις δύο χρόνια παντρεμένοι και έδειχναν και οι δύο ευτυχισμένοι. Πριν από τον θάνατό της η Μπέτι είχε νοσηλευτεί τον Αύγουστο του 2016 λόγω στομαχικών και εντερικών διαταραχών. Τέσσερις ημέρες μετά πέθανε στο νοσοκομείο, με τις Αρχές να υποψιάζονται ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.

ΗΠΑ: Τροφική δηλητηρίαση έδειχναν τα πρώτα συμπτώματα

Αρχικά τα συμπτώματα της 32χρονης έδειχναν ότι πρόκειται για δηλητηρίαση από φαγητό. Στη συνέχεια η κατάστασή της επιδεινώθηκε και τελικά παρουσίασε καρδιακά προβλήματα, υγρό στους πνεύμονες και τελικά οργανική ανεπάρκεια.

Η αστυνομία κατηγόρησε τον Κόνορ ότι χρησιμοποίησε τις ιατρικές του γνώσεις και την πρόσβασή του στο νοσοκομείο για να μπορέσει να φέρει εις πέρας το θανατηφόρο σχέδιό του.

Το φονικό σχέδιο του 32χρονου

Ο Κόνορ αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και έτσι το ζευγάρι είχε διαφορετικούς λογαριασμούς στην τράπεζα. Ωστόσο, ο ίδιος είχε πληροφορηθεί από κοντινό του πρόσωπο ότι θα κέρδιζε αρκετά χρήματα από μια ασφάλεια ζωής.

Η αστυνομία εντόπισε μια γυναίκα που είπε ότι ο Κόνορ της είπε ότι θα έπαιρνε 500.000 δολάρια αποζημίωση από τον θάνατο της συζύγου του. Οι Αρχές έψαξαν τον υπολογιστή του και διαπίστωσαν ότι είχε κάνει αρκετή έρευνα για την ουσία κολχικίνη που συνήθως χρησιμοποιείται για την αρθρίτιδα.

Ο Κόνορ προσπάθησε να σταματήσει τη διαδικασία νεκροψίας-νεκροτομής, λέγοντας ότι η σύζυγός του έπασχε από μια σπάνια ασθένεια, ενώ έκανε πολλές προσπάθειες για να επισπευσθεί η αποτέφρωσή της.