Ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, πραγματοποιούν επίθεση σε στρατιωτικές υποδομές της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς του Ισραηλινού στρατού, στα σύνορα του Λιβάνου. Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων Ντανιέλ Χαγκάρι δήλωσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις ανταπέδωσαν τα πυρά.

Διαβάστε ακόμα: Πόλεμος στο Ισραήλ: Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο βόρειο τμήμα της χώρας - Εκκενώνεται το Σντερότ

«Οι δυνάμεις των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων επιτίθενται τώρα στην περιοχή από την οποία εκτοξεύτηκαν οι αντιαρματικοί πύραυλοι προς το φυλάκιό μας στα σύνορα με τον Λίβανο. Επίσης, μια άλλη στρατιωτική υποδομή της Χεζμπολάχ δέχθηκε επίθεση νωρίτερα σήμερα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων Ντανιέλ Χαγκάρι.

Την ίδια ώρα, οι δυνάμεις της Χαμάς στον Λίβανο ισχυρίζονται ότι εκτοξεύθηκαν 20 ρουκέτες προς βόρειες ισραηλινές πόλεις.

Διαβάστε ακόμα: Πόλεμος στο Ισραήλ: Έκρηξη χτύπησε φάλαγγα Παλαιστινίων που εκκένωναν την περιοχή τους (Σκληρές εικόνες)

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση του Ισραήλ γίνεται την ίδια ώρα που η Χαμάς επιτίθεται στο Τελ Αβίβ με ρουκέτες.

Δείτε εικόνες και βίντεο: 


Πόλεμος στο Ισραήλ: Θα συντρίψουμε τη Χαμάς, λέει ο Νετανιάχου

Υπενθυμίζεται ότι πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου συγκάλεσε σήμερα, για πρώτη φορά, συνεδρίαση του διευρυμένου υπουργικού συμβουλίου εκτάκτου ανάγκης, υπογραμμίζοντας ότι η εθνική ενότητα που επιδεικνύουν οι Ισραηλινοί στέλνει ένα μήνυμα, στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας.

«Η Χαμάς νόμιζε ότι θα διαλυθούμε αλλά εμείς θα συντρίψουμε τη Χαμάς», είπε ο Νετανιάχου στους υπουργούς του. «Οι ισραηλινές δυνάμεις γνωρίζουν ότι ολόκληρη η χώρα είναι στο πλευρό τους και κατανοούν ότι αυτή είναι μια αποφασιστική στιγμή», πρόσθεσε.