Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η φωτογραφία που ανάρτησαν στρατιώτες του Ισραήλ, η οποία δείχνει μέρος της φρίκης που προκάλεσε η Χαμάς στο εβραϊκό κράτος.

Το Ισραήλ πνίγηκε στο αίμα και ετοιμάζει αντεπίθεση. Μάλιστα, ο ισραηλινός στρατός ανήρτησε την Τετάρτη στο X φωτογραφία από σπίτι στο Ισραήλ που δείχνει ένα παιδικό κρεβάτι με τα σεντόνια μέσα στα αίματα και σημάδια από σφαίρες στους τοίχους, πιθανότατα στο δωμάτιο ενός παιδιού. Σημάδια από αίμα είναι επίσης ορατά στο πάτωμα και τους τοίχους.

 «Μόνο μια γενοκτονική τρομοκρατική οργάνωση είναι ικανή για τέτοιες φρικαλεότητες», αναφέρει ο IDF στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι ένοπλοι της Χαμάς έχουν εκτελέσει μεταξύ των αμάχων και πολλά παιδιά, σε κιμπούτς όπως το Κφαρ Αζά.

 Ισραήλ: Δολοφόνησαν τη γιαγιά της και ανάρτησαν το βίντεο στη σελίδα της στο Facebook

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές ιστορίες που έρχονται στη δημοσιότητα και δείχνουν τον μαρτυρικό θάνατο που βρήκαν εκατοντάδες άμαχοι, όταν μέλη της Χαμάς επιτέθηκαν στο Ισραήλ το περασμένο Σάββατο.

Η Mor Bayder δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν σε συνέντευξη που έδωσε στο ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι Canal 13 άρχισε να περιγράφει τη δολοφονία της αγαπημένης της γιαγιάς από τα μέλη της Χαμάς, οι οποίοι τη μετέδωσαν ζωντανά στο facebook.

Όπως είπε η κοπέλα, ο δολοφόνος τηλεφώνησε στη θεία της για να την αναγκάσει να δει τις εικόνες της γιαγιάς της «να κείτεται σε μια λίμνη αίματος» στο κιμπούτς Nir Oz, μόλις δύο χιλιόμετρα από τη Γάζα που ελέγχεται από τη Χαμάς.

 «Όταν βγήκαμε έξω, η θεία μου τηλεφώνησε στη μητέρα μου και της είπε "άνοιξε το Facebook, άνοιξε το Facebook"», είπε η Bayder, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της φέρνοντας ξανά στη μνήμη της τις σοκαριστικές σκηνές που είδες στο βίντεο με τη δολοφονία της γιαγιάς της.

 «Η μαμά μου δεν μπορούσε να το ανοίξει καθόλου. Έτρεμε. Το άνοιξα από το τηλέφωνό μου και είδα το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσατε να φανταστείτε».

 «Η γιαγιά μου στο πάτωμα του σπιτιού της να δολοφονείται σε ένα βίντεο. Ολόκληρο το πάτωμα καλυμμένο με αίμα. Η γιαγιά μου ξαπλωμένη εκεί», είπε η Bayder, περιγράφοντας το φρικιαστικό βίντεο που εμφανίστηκε στη σελίδα της ίδιας της γιαγιάς της στο Facebook.

«Ο τρομοκράτης απλά πήρε το τηλέφωνό της, τη βιντεοσκόπησε και το ανέβασε στον ιδιωτικό της τοίχο στο Facebook. Έτσι το μάθαμε. Έτσι το μάθαμε».

«Φωνάξαμε με όλη μας την ψυχή. Όλοι εδώ μέσα τα έχασαν. Είναι το πιο φρικτό πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε και να περάσει από το μυαλό σας», είπε συντετριμμένη η κοπέλα, καθώς οι εικόνες αυτές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την ψυχή της.