Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι  εικόνες ενός πίθηκου που γεννήθηκε σε πάρκο. Το νεογέννητο ασημένιο πιθηκάκι στον ζωολογικό πάρκο Curraghs Wildlife Park  ανήκει σε σπάνιο είδος και το γεγονός ότι δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά της υπερπροστατευτικής του μητέρας το έχουν κάνει διάσημο.

Γλυκά χαμόγελα προκαλούν στους επισκέπτες οι φωτογραφίες του νεογέννητου ασημένιου γίββωνα στον ζωολογικό πάρκο Curraghs Wildlife Park, στο νησί του Μαν, οι οποίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Πάρκου, το σπάνιο μικρό πιθηκάκι γεννήθηκε πριν 2 εβδομάδες, είναι υγιέστατο και  «δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά της μαμάς της, της Slamet, που είναι μια εξαιρετική μητέρα».


 «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γέννηση ενός σπάνιου ασημένιου γίββωνα στο Πάρκο μας! Αυτό είναι το 3ο μωρό γίββωνα που γεννιέται εδώ από το 2017», έγραψε στην ανάρτησή του το Curraghs Wildlife Park, συνοδεύοντας την ανάρτηση με τρυφερές φωτογραφίας της μαϊμουδίτσας.

Ο ασημένιος γίββωνας κατοικεί σε τροπικά δάση στο νησί της Ιάβας της Ινδονησίας και συγκαταλέγεται στα πιο απειλούμενα είδη.⁣