Ήταν το όνειρο της ζωής του να παίξει ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της χώρας του και τα κατάφερε, κι ας μην είχε παίξει ποτέ ποδόσφαιρο στη ζωή του... Ένας νεαρός Τσέχος, ο Μαρτίν, που σπουδάζει νομικά, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα… με το αζημίωτο βέβαια. Έπαιξε στην ομάδα της Τσεχίας, αφού πρώτα έδωσε ο πατέρας του 20.000 ευρώ.

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου για τον νεαρό Μαρτίν. Ο φοιτητής της Νομικής που δεν έχει κλοτσήσει ποτέ μπάλα στη ζωή του κατάφερε να παίξει στο πρωτάθλημα 3ης κατηγορίας στην Τσεχία.

Τι σχέση έχουν ο Μάρτιν και η ομάδα; Τεράστια. Ο Μαρτίν είναι πλέον μέλος του ρόστερ της ομάδας, αφού ο πατέρας του έδωσε 20.000 δολάρια (μισό εκατ. κορόνες Τσεχίας) για να δει τον γιο του να παίζει έστω και λίγα λεπτά σε επίσημο παιχνίδι μέσα στη σεζόν 2023-24.


Αυτό ήταν το όνειρο του 22χρονου και ο πατέρας του το έκανε πραγματικότητα.

«Δεν έχει ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Μόνο σε βιντεοπαιχνίδι απ’ όσο ξέρω. Παρ' όλα αυτά, δεν βλέπεις τόσα πολλά χρήματα κάθε μέρα και οποιοσδήποτε και να μου έδινε ένα τέτοιο ποσό θα τον άφηνα να παίξει.

Ο νεαρός ήθελε να παίξει και μετά ο πατέρας του μας πήρε τηλέφωνο και έτσι προχώρησε η υπόθεση. Ο Μαρτίν είναι φοιτητής της Νομικής. Οι φίλαθλοί μας θα τον δουν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας, αλλά αρχικά θα βρίσκεται στον πάγκο», είπε ο πρόεδρος της ομάδας, Πρέμισλ Κουμπάν!

O πρόεδρος συνηθίζει τέτοιου είδους κινήσεις. Πρόσφατα προσέλαβε το μοντέλο Βαλερί Χεριάνοβα, που εκπροσώπησε την Τσεχία στο Miss Globe το 2021, ως δημοσιογράφο και έγινε πρώτο θέμα στη χώρα!