Εντάσεις δημιοργήθηκαν μεταξύ των επισκεπτών του φεστιβάλ Βurning Man, σε ένα διήμερο ταλαιπωρίας για τους χιλιάδες ανθρώπους που πήγαν στην έρημο της Νεβάδα των ΗΠΑ για να διασκεδάσουν, αλλά κατέληξαν να βιώσουν την απόλυτη ταλαιπωρία!

Υπενθυμίζεται ότι η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή την περασμένη Παρασκευή είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει λάσπη ο χώρος του φεστιβάλ, και να μην είναι δυνατή ούτε η άφιξη ούτε η αποχώρηση επισκεπτών.

Βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail δείχνει τις τεράστιες ουρές με τα οχήματα των «burners» που αποχώρησαν εχθές, ενώ η βρετανική εφημερίδα αναφέρεται και σε καυγάδες που ξέσπασαν ανάμεσα στους οδηγούς, επικαλούμενη πληροφορίες από τις τοπικές Αρχές.

Η προσπάθεια κάποιων οδηγών να παρακάμψουν την ουρά αλλά και η κούραση των τελευταίων ημερών προκάλεσαν εκνευρισμό, γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Στο μεταξύ, δόθηκε στη δημοσιότητα του άνδρα που έχασε τη ζωή του στο φεστιβάλ. Πρόκειται για τον 32χρονο Λίον Ρις, ο οποίος κατέρρευσε και λίγη ώρα αργότερα πέθανε στον χώρο του Burning Man. Σύμφωνα με δήλωση του Τζέρι Άλεν, Σερίφη της κομητείας Πέρσινγκ, η κλήση που δέχτηκαν το Σάββατο έκανε λόγο για έναν άνδρα που έχασε τις αισθήσεις του και δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από ιατρικό προσωπικό στο σημείο. «Λόγω της ασυνήθιστης βροχόπτωσης στην περιοχή, αργήσαμε να έχουμε πρόσβαση στην περιοχή και να διεξάγουμε την έρευνα», παραδέχτηκε ο Σερίφης.