Παρέλαση μεγιστάνων του πλούτου μετά γυναιξί ήταν το πάρτι αρραβώνων της Λόρεν Σάντσες και του Τζεφ Μπέζος την Τετάρτη, 2 Αυγούστου, στο γιοτ του τελευταίου, αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων, που έγινε στο Ποζιτάνο της Ιταλίας. 

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος εμφανίστηκε σε φωτογραφίες από το πάρτι να δείχνει χαρούμενος, και η κοπέλα του, Πόλα Χερντ, ήταν καλεσμένου.

Η πρώην σύζυγος του Ρούπερτ Μέρντοκ, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας Γουέντι Μέρντοκ, γιόρτασε επίσης τους αρραβώνες του Μπέζος, ενώ στην εκδήλωση εθεάθη και η κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγός Φαμπιόλα Μπερακάσα Μπέκμαν.


Τις τελευταίες ημέρες οι παπαράτσι απαθανατίζουν τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπεζος, σε πολλά τρυφερά ενσταντανέ με την εκλεκτή της καρδιάς του, δημοσιογράφο Λόρεν Σάντσες, μέσα στο υπερπολυτελές γιοτ τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ιταλία.

Την τελευταία διετία οι δυο τους φαίνεται να μη νοιάζονται για τα στιγμιότυπα που δημοσιεύονται. 



Νέες φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Daily Mail» δείχνουν τον Τζεφ Μπεζος και τη Λόρεν Σάντσεζ σε έναν από τους καναπέδες του σκάφους τους με τον μεγιστάνα να πέφτει επάνω της και την Σάντσεζ να τυλίγει τα πόδια της γύρω από τον κορμό του.



Στη συνέχεια, το αγαπημένο ζευγάρι εθεάθη να γελάει και να αστειεύεται καθώς ο Μπέζος έπινε ένα ποτό με φόντο τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.

Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Μπέζος και η Σάντσες, πρώην δημοσιογράφος, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 2019.

Από την αρχή της σχέσης τους, όμως, απέφευγαν να δημοσιοποιήσουν πληροφορίες της κοινής τους ζωής.

Το 2022, το CNNi εξασφάλισε την πρώτη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού, η οποία και πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μπέζος και η Σάντσεζ συζήτησαν για το φιλανθρωπικό τους έργο και την απόφαση του ιδρυτή της Amazon να διαμοιράσει τον τεράστιο προσωπικό του πλούτο.

Η Σάντσεζ είχε πει στο CNNi ότι όσον αφορά στα κληρονομικά οι δυο τους είναι «πολύ καλή ομάδα» ενώ συμπλήρωσε γελώντας ότι είναι και «λίγο βαρετοί».

Ο Μπέζος είχε περιγράψει την δημοσιογράφο ως «το πιο γενναιόδωρο και με μεγάλη καρδιά άτομο που θα γνωρίσετε ποτέ».

Είχε πει, παράλληλα, ότι είναι «μια έμπνευση».

Ο δισεκατομμυριούχος είναι, επίσης, ο ιδρυτής της διαστημικής υπηρεσίας Blue Origin και είχε επιβιβαστεί σε πτήση του πυραύλου «Blue Origin New Shepard» στο Διάστημα το 2021.



H Σάντσες, η οποία υπήρξε στο παρελθόν πιλότος ελικοπτέρων, είχε πει στο CNNi ότι και αυτή ελπίζει να πάει στο Διάστημα, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι θα την συνοδεύσει μια «υπέροχη ομάδα γυναικών».

Ο Μπέζος ήταν παντρεμένος με την ΜακΚένζι Σκοτ, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά, για 25 χρόνια.

Η Σάντσες έχει τρία παιδιά από παλαιότερες σχέσεις της και ήταν παντρεμένη με τον ατζέντη του Χόλιγουντ Πάτρικ Γουάιτσελ για 13 χρόνια, πριν πάρουν οριστικά διαζύγιο το 2019.