Εντυπωσίασε για άλλη μια φορά. Δεν είναι μόνο η εμφάνισή της που την έχει κάνει να ξεχωρίζει, αλλά και οι ιδέες που εκφράζει καθώς και η συνολική στάση της ζωής της. Εδώ και χρόνια η βουλευτής του Κονέκτικατ, Ρόζα ΝτεΛάουρο, εντυπωσιάζει με τα πολύχρωμα ρούχα και το χτένισμα της. Όλη αυτή την εμφάνιση έρχεται να την συμπληρώσει η 18χρονη εγγονή της, η οποία την έπεισε να συμπληρώσει την μοντέρνα εμφάνισή της με ένα τατουάζ.

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το abc, η βουλευτής των Δημοκρατικών αποκάλυψε σε δήλωσή της τη Δευτέρα ότι η ίδια και η εγγονή της, η οποία είναι πλέον αρκετά μεγάλη για να κάνει νόμιμα τατουάζ στο Κονέκτικατ, έκαναν μαζί τατουάζ. «Για τα 18α γενέθλιά της, η εγγονή μου ήθελε να κάνει τατουάζ μαζί μου. Έτσι, πήγαμε μαζί», δήλωσε η DeLauro. «Θα πάει στο κολέγιο το φθινόπωρο και αυτό ενισχύει τον δεσμό μας.»

 Έκανε τατουάζ ένα τριαντάφυλλο

Το σχέδιο του τατουάζ στο αριστερό της μπράτσο είναι προσωπικό για την ΝτεΛάουρο. Απεικονίζει ένα τριαντάφυλλο, το οποίο αντιπροσωπεύει το όνομά της Rosa. Το πέταλο στο κέντρο του λουλουδιού σχηματίζει το γράμμα «D» για να αντιπροσωπεύει το επώνυμό της, και στο κάτω αριστερό μέρος του τριαντάφυλλου υπάρχει μια στυλιζαρισμένη εκδοχή της Ιταλίας, ένας φόρος τιμής στη χώρα από την οποία μετανάστευσε ο πατέρας της, δήλωσε ο Daniel Robillard, βοηθός Τύπου της.


Η ΝτεΛάουρο δεν είναι το πρώτο μέλος του Κογκρέσου που κάνει body art. Τα εννέα τατουάζ του γερουσιαστή της Πενσιλβάνια Τζον Φέτερμαν αναφέρονταν συχνά όταν έθεσε υποψηφιότητα το 2022.

«Έχω άλλα τέσσερα εγγόνια που δεν έχουν κλείσει ακόμη τα 18»

Η ΝτεΛάουρο, κοσμήτορας της αντιπροσωπείας του Κογκρέσου του Κονέκτικατ, εκπροσωπεί την 3η περιφέρεια του Κογκρέσου της πολιτείας στην περιοχή του New Haven από το 1991. Σήμερα είναι τακτικό μέλος της υποεπιτροπής πιστώσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Εργασία, την Υγεία και τις Ανθρώπινες Υπηρεσίες και την Εκπαίδευση, η οποία επιβλέπει τις ομοσπονδιακές επενδύσεις στην εκπαίδευση, την υγεία και την απασχόληση.

Αυτό είναι το πρώτο τατουάζ της DeLauro, δήλωσε ο Robillard, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι το τελευταίο της. «Έχω άλλα τέσσερα εγγόνια που δεν έχουν κλείσει ακόμη τα 18», δήλωσε η DeLauro. «Οπότε να είστε σε επιφυλακή για περισσότερα νέα τατουάζ!»