Οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας μιας μαθήτριας στο Περμ της Ρωσίας προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, οι δράστες, αφού τη βίασαν, την πέταξαν γυμνή σε σιδηροδρομική γραμμή και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υγρό.

Όπως τονίζεται στην Daily Mail, ένας μηχανοδηγός σταμάτησε όταν είδε τη Ρωσίδα Yaroslavl Shikhova με εγκαύματα να πέφτει από τις γραμμές στο γρασίδι. Το κορίτσι βρέθηκε γυμνό και φορούσε μόνο κάλτσες, μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε στην περιοχή Perm.

Στο νοσοκομείο

Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου και επέζησε για δέκα ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης. Μάλιστα, συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και φόνο ο σχολικός «φίλος» της ονόματι Sergey Minyazev, η μητέρα του οποίου Irina είναι δεσμοφύλακας και ο πατέρας Radik αστυνομικός. Ο ίδιος φέρεται να είχε και συνεργούς. Ήδη ανακρίνονται για την υπόθεση άλλα δύο αγόρια.



Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε εν μέσω ενδείξεων για αύξηση των σοβαρών εγκλημάτων στη Ρωσία από νέους, μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.