Στην πολυτελή του βίλα στο Μάουι, η αξία της οποίας ανέρχεται στα 3,1 εκατομμύρια δολάρια, κατέφυγε ο πρώην επικεφαλής της Silicon Valley Bank, Γκρέγκορι Μπέκερ, αφήνοντας πίσω του το χάος που προκλήθηκε από την κατάρρευση της τράπεζας.

Πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν ότι ενώ οι πελάτες του ανησυχούν για το πότε -ή ακόμα και αν- θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στα κεφάλαιά τους, ο πρώην CEO της Silicon Valley Bank απολαμβάνει τον ήλιο στο παραθαλάσσιο καταφύγιό του στη Χαβάη.

Πιο αναλυτικά, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, έφτασε με λιμουζίνα και σοφέρ στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο τη Δευτέρα και με εισιτήρια πρώτης θέσης πέταξε για τον νησιωτικό παράδεισο, όπου εθεάθησαν την Τετάρτη να περπατούν στους δρόμους της Lahaina με σορτς και σαγιονάρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκρέγκορι Μπέκερ έχει δεχθεί έντονη κριτική για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κατάρρευση της τράπεζας και βρίσκεται μάλιστα υπό έρευνα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την πώληση μετοχών λίγο πριν από τη «βουτιά».

Το CNBC ανέφερε ότι πούλησε μετοχές σχεδόν 30 εκατομμυρίων δολαρίων τα τελευταία δύο χρόνια.