Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γεβγκένι Πριγκόζιν και απεικονίζει, όπως φαίνεται, πτώματα νεαρών Ρώσων που σκοτώθηκαν στον πόλεμο της Ουκρανίας, και μάλιστα στοιβαγμένα, δείχνει ότι ο ιδρυτής της μισθοφορικής εταιρείας Wagner βρίσκεται σε ολομέτωπη σύγκρουση με τον Ρώσους αξιωματούχους που αποτελούν τη στρατιωτική ηγεσία της Ρωσίας, αλλά και τον Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. 

«Αυτό είναι ένα από τα μέρη που έχουν συγκεντρωθεί τα πτώματα όσων έχουν πεθάνει», δήλωσε ο Πριγκόζιν σε συνέντευξή του σε διακεκριμένο Ρώσο στρατιωτικό μπλόγκερ.

«Αυτοί είναι νεαροί που πέθαναν χθες εξαιτίας της λεγόμενης πείνας των οβίδων. Οι μητέρες, οι σύζυγοι και τα παιδιά θα πάρουν τα πτώματά τους. Οι νεκροί θα έπρεπε να είναι πέντε φορές λιγότεροι. Ποιος ευθύνεται που πέθαναν; Υπεύθυνοι είναι εκείνοι που θα έπρεπε να είχαν λύσει το ζήτημα ότι θα είχαμε αρκετά πυρομαχικά. Την τελική απόφαση έπρεπε να την είχε λάβει ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου Γκεράσιμοφ, είτε ο υπουργός Άμυνας Σοϊγκού. Κανένας από αυτούς δεν θέλει να πάρει την απόφαση» δήλωσε ο Πριγκόζιν.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, που εξέδωσε ανακοίνωση τη νύχτα της Τρίτης, έκανε λόγο για ισχυρισμούς «εντελώς αναληθείς» και μίλησε, μάλιστα, για προσπάθειες δημιουργίας διασπάσεων που λειτουργούσαν «αποκλειστικά προς όφελος του εχθρού».