Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το τέταρτο διαζύγιό του και βρήκε νέο αίσθημα ο 96χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ.

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά και κυρίως για έναν μεγάλο λάτρη του γυναικείου ποδόγυρου, όπως ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, ο οποίος φωτογραφίζεται όλο και συχνότερα να συνοδεύεται από τη χήρα του τραγουδιστή της κάντρι Τσέστερ Σμιθ, Αν-Λέσλι Σμιθ, μαζί με τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Άντονι Μπάμφορντ, πρόεδρο της JCB. «Ο Ρούπερτ και η Αν-Λέσλι γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο και είναι πολύ χαρούμενοι», δηλώνει πηγή στο περιβάλλον του ζευγαριού, που εθεάθη να απολαμβάνει τις διακοπές του στα Μπαρμπέιντος.

Η Σμιθ αποφοίτησε από το κολέγιο το 1980 και, πριν παντρευτεί τον τραγουδιστή και ιδιοκτήτη 13 τηλεοπτικών σταθμών στην Καλιφόρνια και το Όρεγκον, ήταν σε έναν κακοποιητικό πρώτο γάμο, που, όπως είπε, την οδήγησε να βρει τον Θεό και να γίνει εθελόντρια ιερέας της αστυνομίας στην κομητεία Μάριν της Καλιφόρνια, ενώ παράλληλα ασχολείται με την παρουσίαση εκπομπής σε τοπικό ραδιόφωνο και, όπως είπε στο Christian Broadcasting Network της Αμερικής: «Καθώς άρχισα να περπατάω με τον Θεό, τα πράγματα του κόσμου μου φαίνονταν άσκοπα».

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ, από την άλλη, έχει χωρίσει τέσσερις φορές. Ήταν παντρεμένος με την πρώην αεροσυνοδό Πατρίτσια Μπούκερ (1956-1967), τη δημοσιογράφο Άννα Τορβ (1967-1998), την κατά 38 χρόνια νεότερή του Κινέζα επιχειρηματία Γουέντι Ντενγκ (2000-2013) και, τέλος, την πρώην σύντροφο του σερ Μικ Τζάγκερ των Rolling Stones Τζέρι Χολ (2016-2022).

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 17/1