Η διαφορά τού να δείχνεις το... σιδερικό σου με το να το χρησιμοποείς είναι εκείνη που οδήγησε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής τον 21χρονο παίκτη μπάσκετ του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα στις ΗΠΑ, Ντάριους Μάιλς. 

Ο 21χρονος και ο φίλος του, 20χρονος Μάικλ Λιν, συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι άνοιξαν πυρ εναντίον ενός αυτοκινήτου σε μια περιοχή κοντά στην πανεπιστημιούπολη, μετέδωσε ο τοπικός σταθμός ABC News. Ο Μάιλς ξέσπασε σε κλάματα τη στιγμή της σύλληψής του. 



Ένας από τους επιβάτες, η 23χρονη συνοδηγός, χτυπήθηκε από σφαίρα και πέθανε, δήλωσαν οι αστυνομικοί. Η Τζαμέα Τζόναε Χάρις ήταν μητέρα ενός πεντάχρονου. Βρισκόταν έξω από την πανεπιστημιούπολη με τον ξάδελφό της, που φοιτά εκεί, και το φίλο της και είχε πάει εκεί για ένα εκδρομικό διήμερο. 

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι πυροβολισμοί και ο φόνος ήρθαν ως αποτέλεσμα διαπληκτισμού μεταξύ των δύο συλληφθέντων και της παρέας της άτυχης κοπέλας.



Τα ρεπορτάζ στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρουν ότι ο αθλητής είναι πια παρελθόν από το πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, ενώ η δήλωση διευκρινίζει το εξής: «Ενημερωθήκαμε για την πρόσφατη κατηγορία εναντίον του φοιτητή-αθλητή Ντάριους Μάιλς, έχει απομακρυνθεί από την πανεπιστημιούπολη και δεν είναι πλέον μέλος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Αλαμπάμα».