Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο 44χρονος Νορβηγός που χθες τα ξημερώματα μαχαίρωσε και σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό και τραυμάτισε τον 32χρονο κουμπάρο του θύματος σε μπαρ.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος και του άσκησε δίωξη για κακούργημα. Ο 44χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας «εκ προθέσεως», παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Η εκπομπή του Live News επικοινώνησε με τον dj του μαγαζιού και περιέγραψε τα γεγονότα που είδε το μοιραίο βράδυ.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πολίτης επιτέθηκε φραστικά στον Νορβηγό που σκότωσε τον αστυνομικό - Τον περίμενε έξω από τα δικαστήρια

 «Μας μαχαίρωσε αυτός ρε»

Η μαρτυρία του dj του μαγαζιού: «Ο Νορβηγός είχε έρθει χωρίς παρέα στο μαγαζί. Κάποια στιγμή έφυγε από δίπλα μου και πήγε στην παρέα του αστυνομικού στο μπαρ. Γύρισα για λίγο αλλού το βλέμμα μου, άκουσα ένα θόρυβο και μόλις γύρισα είδα ένα πεσμένο σκαμπό και κόκκινες κηλίδες στο πάτωμα. Το παιδί που μίλησε στον Νορβηγό φώναζε: ‘μας μαχαίρωσε αυτός ρε’.

Είδα το παιδί που είχε σηκωθεί νωρίτερα να πηγαίνει προς την έξοδο και να χάνει αίμα. Έτρεξα να τον συγκρατήσω, αλλά έπεσε στο πάτωμα. Μέσα στο μαγαζί ήταν κι άλλο άτομο της παρέας τραυματισμένο μέσα σε μία λίμνη αίματος. Πήγαν να του κρατήσω το χέρι, είχε τις αισθήσεις του».