Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει συγκλονίσει ολόκληρη την καλλιτεχνική κοινότητα και μη, ενώ πολλοί είναι οι celebrities οι οποίοι παίρνουν θέση για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην χώρα.

Το ίδιο έκανε και ο Σεργκέι Λαζάρεφ, ο Ρώσος καλλιτέχνης, τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό της Eurovision.

Ο ίδιος έχει εκπροσωπήσει τη χώρα δύο φορές στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού κατακτώντας μάλιστα το 2019 την τρίτη θέση. Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Ρώσος σταρ θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας τα τραγικά γεγονότα.

«Πριν από μια εβδομάδα, ο γιος μου ξύπνησε τη νύχτα με δάκρυα! Όταν τον ρώτησα “τι συνέβη;”, ο 7χρονος γιος μου απάντησε: «Μπαμπά, φοβάμαι τον πόλεμο». Του είπα: «Σάννι, μην ανησυχείς, ηρέμησε, δεν θα γίνει πόλεμος». Και τώρα άρχισε ο πραγματικός πόλεμος! Τι κάνετε; Κλαίω σαν μικρό παιδί. Οι ισχυροί μετρούν τη δύναμή τους με τα όπλα.

Η ζωή είναι μια και περνάει. Για πολλά χρόνια κανείς δεν μπορεί να κάνει σχεδιάσει για το αύριο, γιατί οι πολιτικοί έχουν άλλα σχέδια! Παρακαλώ σταματήστε όλοι! Μαζί! Πείτε στοπ! Καθίστε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων! Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σεργκέι Λαζάρεφ.