Σαν βόμβα έσκασε στα τουρκικά Μέσα ο χωρισμός της πρώην συζύγου του Ατζούν Ιλιτζαλί, Σεϊμά Σουμπασί, λίγες μόλις μέρες μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της! Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Μοχάμεντ Αλσαλούσι αποδείχθηκε «ξυπόλητος πρίγκιψ» καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του πανάκριβου δαχτυλιδιού στα social media με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου, άρχισαν και οι αποκαλύψεις. Όταν η Σεϊμά κατάλαβε την απάτη που είχε στήσει ο σύντροφός της, γύρω από την καταγωγή του και την οικονομική του κατάσταση, διαπίστωσε και ότι όλα τα δώρα που της είχε κάνει ήταν ψεύτικα.


Επιβεβαίωσε το χωρισμό της

Η 30χρονη επιβεβαίωσε το χωρισμό της ενώ έσβησε από το Instagram όλες τις κοινές φωτογραφίες τους. Η Σεϊμά έφτασε ένα βήμα πριν από το γάμο με ένα άνθρωπο που στην πραγματικότητα δεν γνώριζε. Μάλιστα, ήταν και έγκυος και λόγω της αποβολής της, είχαν αναβάλει το γάμο. «Πρόσφατα ανακοίνωσα την αναβολή του γάμου λόγω στρες. Δυστυχώς θα πρέπει να ανακοινώσω πως λόγω αυτού του άγχους έχασα το μωρό μου. Είμαι πολύ λυπημένη. Χρειάζομαι χρόνο για να πενθήσω και να ξεπεράσω αυτό που νιώθω» είχε γράψει πρόσφατα στα instastories.

Η Σεϊμά μετά από όλα αυτά βρήκε παρηγοριά στον πρώην σύζυγό της, Ατζούν Ιλιτζαλί, στον οποίο και απευθύνθηκε. Η 30χρονη είχε παντρευτεί τον Τούρκο παραγωγό και έχουν μαζί μία κόρη, τη μικρή Μελίσα. Εκείνος δεν ήταν αδιάφορος καθώς πάνω απ’ όλα σκέφτεται το καλό της κόρης τους. Έτσι τους εξασφάλισε ένα σπίτι στην Ίμπιζα για να ζήσει η πρώην σύζυγός του με την κόρη του. Η Σεϊμά έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά το χωρισμό της, όπου ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και γράφει: «Δεν υπάρχουν λόγια να εξηγήσω αυτά που περνάω. Αλλά είσαι τα πάντα για μένα. Σε ευχαριστώ που είσαι στη ζωή μου, που της δίνεις φως, είσαι τα πάντα μου. Όλα συμβαίνει για κάποιο λόγο. Είμαι καλά αν εμείς οι δύο είμαστε καλά».

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time