Την επέκταση της συνεργασίας της με την Wave1 Pty Ltd, έναν από τους κορυφαίους παρόχους μικροκυματικών (MW) τηλεπικοινωνιακών λύσεων στην Αυστραλία, ανακοίνωσε η Intracom Telecom, διεθνής κατασκευαστής τεχνολογικών συστημάτων & λύσεων.

Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην προώθηση περισσότερων προϊόντων από τα υπερσύγχρονα συστήματα E-Band και MW της Intracom Telecom, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των εταιρικών συνδρομητών για προηγμένες ασύρματες λύσεις δικτύων σε όλη την ήπειρο.

Η Wave1 θα επικεντρωθεί στην προώθηση της σειράς ραδίων UltraLink™-GX80 και OmniBAS™-BX, καλύπτοντας τις ανάγκες επικοινωνίας και συνδεσιμότητας, σε ορυχεία, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, δημοτικά συμβούλια, υπηρεσίες άμεσης επέμβασης, καθώς και τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία, η Wave1 θα συνεχίσει να εγκαθιστά ραδιοσυστήματα OmniBAS™-BX προκειμένου να παρέχει οικονομικές λύσεις μετάδοσης πολλαπλών Gigabit, ενώ τα ραδιοσυστήματα τεχνολογίας E-Band, UltraLink™-GX80, με δυνατότητα ενσωμάτωσης πρωτοκόλλου IP/MPLS, αποτελούν αξιόπιστη λύση στα 80 GHz επιτυγχάνοντας ταχύτητες 10 Gbit/s αποτελώντας εξαιρετική εναλλακτική στις οπτικές ίνες.



Από αριστερά, Kartlos Edilashvili, CEO της Intracom Telecom, Wayne Anderson, διευθύνων σύμβουλος της Wave1 Pty Ltd, Isak Alon, BoD President της Intracom Telecom


Ο Wayne Anderson, διευθύνων σύμβουλος της Wave1 Pty Ltd, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με την Intracom Telecom. Η αναβάθμιση της συνεργασίας αυτής μας επιτρέπει να διευρύνουμε τις λύσεις ευρυζωνικότητας που προσφέρουμε, παρέχοντας ουσιαστική αξία στους πελάτες μας, ενσωματώνοντας τις πιο καινοτόμες και προηγμένες τεχνολογίες».

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Marketing του Επιχειρησιακού Τομέα Ασύρματων Λύσεων της Intracom Telecom, σημείωσε: «Η Wave1 αποτελεί παράδειγμα συνεργάτη αναφορικά με το δίκτυο πωλήσεων μας. Καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας και είμαστε βέβαιοι για την σταθερή ανάπτυξή μας στην Αυστραλία. Τα συγκεκριμένα προϊόντα επιτρέπουν στη Wave1 να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αγορά».

Η Wave1 είναι πάροχος ασύρματων τηλεπικοινωνιακών μικροκυματικών λύσεων. Για περισσότερα από 30 χρόνια η εταιρεία εστιάζει στην παροχή λύσεων ασύρματης επικοινωνίας υψηλών ταχυτήτων. Η Wave1 ξεκίνησε το 1985 ως μεταπωλητής και κέντρο εξυπηρέτησης εξαρτημάτων για υπολογιστές και δίκτυα, ενώ στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στην παροχή καινοτόμων λύσεων για διασύνδεση κτιρίων. Τα συστήματα που παρέχει η εταιρεία επιτυγχάνουν ταχύτητες έως 20Gbps, για αδειοδοτημένες, μη αδειοδοτημένες και αυτοσυντονιζόμενα αδειοδοτημένες συχνότητες, ενώ η ευρεία ποικιλία προϊόντων επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο ιδιωτικό σύστημα. Με γραφεία στη Μελβούρνη, το Σίδνεϊ και το Μπρίσμπεϊν, καθώς και μεταπωλητές στην Άπω Βόρεια Κουίνσλαντ, τη Νότια Αυστραλία, τη Δυτική Αυστραλία και την Τασμανία, η Wave1 είναι παρέχει αδιαλείπτως υποστήριξη σε εθνικό επίπεδο.

Η Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή κατασκευαστή τεχνολογικών συστημάτων & λύσεων με παρουσία 45 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς. Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων. H εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων διαθέτοντας εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.