Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή, η οθόνη υψηλής ποιότητας και οι προηγμένες κάμερες είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα iPhone να ξεχωρίζουν. Ο κομψός τους σχεδιασμός και οι γρήγορες ταχύτητες περιήγησης από εφαρμογή σε εφαρμογή χωρίς καθυστερήσεις, καθιστούν τα μοντέλα της Apple κορυφαία στην premium κατηγορία smartphone.

Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερά της μοντέλα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο, το οποίο θα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphone ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για εκείνους που θέλουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Το iPhone 14 Pro Max 5G είναι η ιδανική επιλογή. Η οθόνη Super Retina XDR είναι Always-On, για να σας κρατάει πάντα ενήμερο για όσα σας ενδιαφέρουν, με μία ματιά. Ακόμη, το notch είναι σχεδιασμένο από την αρχή και έχει μετατραπεί στο Dynamic Island, το νέο κέντρο γρήγορων ειδοποιήσεων του iPhone.

Επίσης, χάρη στη δυνατότητα της οθόνης να λειτουργεί με έως και 1Hz ρυθμό ανανέωσης, η μπαταρία του κινητού διαρκεί ακόμη περισσότερο.


iPhone 14 Pro Max 5G

Η βελτιωμένη κάμερα 48MP του iPhone 14 Pro Max σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίε2 ενώ με το stabilization mode τα βίντεό σας είναι απίστευτα σταθερά, χωρίς την ανάγκη για έξτρα ειδικό εξοπλισμό.

Ακόμη, ο quad-pixel sensor της κάμερας συνδυάζει κάθε 4 pixel σε ένα, προσφέροντας περισσότερες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες σας, καθώς και βαθύτερα χρώματα.

Για εκείνους που αναζητούν γρήγορες ταχύτητες

Το 5G σας προσφέρει απίστευτα γρήγορο download, streaming υψηλής ποιότητας και επιπλέον τη δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια με πολλούς παίκτες. Το iPhone 13 Pro/Pro Max έχει περισσότερες ζώνες 5G, για ταχύτητες 5G σε περισσότερες περιοχές.

Έρχεται εξοπλισμένο με τρεις δυνατές κάμερες για απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μακροφωτογράφιση και βίντεο ProRes.


iPhone 13 Pro/Pro Max

Τώρα απολαμβάνετε απίστευτη απόδοση γραφικών από το ταχύτατο A15 Bionic chip με 5-πύρηνη GPU. Μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα με μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας και να τα βλέπετε όλα στην οθόνη Οθόνη Super Retina XDR 6,7 ιντσών* με ProMotion.

Απολαμβάνετε προσαρμόσιμο ρυθμός ανανέωσης 120 Hz, για ταχύτερη και καλύτερη αίσθηση απόκρισης.

Για εκείνους που τα θέλουν όλα σε… mini

Το iPhone 12 Mini χωράει άνετα στην τσέπη σας και μπορεί να κάνει τα πάντα. Η πρωτοποριακή τεχνολογία επεξεργασίας 5nm επιτρέπει στο πανίσχυρο Apple A14 Bionic chip να προσφέρει 40% υψηλότερη επεξεργαστική ισχύ, 30% ταχύτερα γραφικά και 2x ταχύτερη μηχανική εκμάθηση, χάρη στην Neural Engine επόμενης γενιάς.


iPhone 12 Mini

Εκτός από την αυξημένη διάρκεια της μπαταρίας για να κάνετε περισσότερα από αγαπάτε χωρίς διακοπές, έχει σχεδιαστεί να υποστηρίζει ταχεία αλλά και ασύρματης φόρτιση. Με ευρυγώνιο κι υπερευρυγώνιο φακό, που διαθέτουν νυχτερινή λειτουργία, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με μεγάλη λεπτομέρεια και χρώμα σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού.

Για εκείνους που θέλουν πολλά… modes

Εάν θέλετε το Cinematic mode, το Night mode και το Portrait mode σε συνδυασμό με την έξυπνη διαγώνια διάταξη δύο φακών, τότε το iPhone 13 Mini πρόκειται για την καλύτερη επιλογή. Ειδικότερα, το Cinematic mode είναι η μεταφορά της κινηματογραφικής τεχνικής του rack focus στα έξυπνα τηλέφωνα.

Με αυτήν οι σκηνοθέτες καταφέρνουν να εστιάσουν την προσοχή του θεατή από το ένα πρόσωπο στο άλλο και τώρα θα μπορείτε να την εφαρμόζετε στα δικά σας βίντεο, για να μοιάζουν με ταινίες.


iPhone 13 Mini

Ταυτόχρονα μπορείτε να έχετε πορτρέτα επαγγελματικής ποιότητας, «θολώνοντας» το υπόβαθρο και επιλέγοντας κάποιο από τα 6 δημιουργικά εφέ φωτισμού, με ένα απλό swipe.

Φωτεινές και καθαρές εικόνες με εντυπωσιακά χρώματα σε κάθε λήψη ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού, χάρη στο κορυφαίο λογισμικό, που αντιλαμβάνεται αυτόματα τις συνθήκες και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις.

Για εκείνους που αγαπούν το νέο αλλά και το απλό

Το iPhone 14 5G είναι μοντέλο της πιο πρόσφατη σειράς της Apple και έχει γίνει ανάρπαστο για τις κορυφαίες του επιδόσεις και το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που είχε ποτέ ένα iPhone. Τραβήξτε εκπληκτικές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και έντονο φως. Η κύρια κάμερά του είναι 12 MP, για να απαθανατίζετε τοπία ή και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.



iPhone 14 5G

Η μπροστινή του κάμερα είναι στα 12 MP, εστιάζοντας στο πρόσωπό σας ώστε να βγάλετε μία πετυχημένη selfie, χωρίς θολώματα και κουνήματα. Έχει προστεθεί η λειτουργία Crash Detection, όπου όταν σας συμβεί κάποιο τροχαίο, το κινητό σας το αντιλαμβάνεται και ενεργοποιεί τη λειτουργία έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να σας βρουν και να σας βοηθήσουν.

Για όσους αναζητούν «ρευστό» περιεχόμενο

To iPhone XR 3GB διαθέτει οθόνη 6.1″ Liquid Retina, την πιο προηγμένη τεχνολογία LCD του κλάδου. Η πρωτοποριακή τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού επιτρέπει στην οθόνη να επεκτείνεται έως τις γωνίες της συσκευής για να βλέπετε ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα από άκρη σε άκρη.


iPhone XR 3GB

Η ασφάλεια είναι απλή υπόθεση όταν το συνθηματικό σας είναι το πρόσωπό σας. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το κινητό σας, να συνδεθείτε σε εφαρμογές και να πληρώσετε για αγορές, μόνο με μια ματιά. Είναι το πιο ασφαλές σύστημα ελέγχου ταυτότητας με αναγνώριση προσώπου.

Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.