Το νέο iPhone 16 Pro φαίνεται πως θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα iPhones. Όπως αποκαλύπτει ο γνωστός αναλυτής, Ming-Chi Kuo η εταιρεία κολοσσός αναμένεται να το λανσάρει το πρώτο της «AI iPhone».

Τι θα έχει το νέο iPhone 16 Pro

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, που σπανίως πέφτουν έξω, τα επόμενα δύο flagship, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, αναμένονται να περιλαμβάνουν προηγμένα AI χαρακτηριστικά και λειτουργίες, καθώς η Apple προχώρησε προσφάτως στην ενσωμάτωση ομάδων για AIGC (Artificial Intelligence Generated Content) και LLM (Large Language Models).

Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια προηγμένη και ακόμα πιο εντυπωσιακή τεχνολογία σε ένα smartphone. Επιπλέον η εταιρία φημολογείται ότι θα δώσει έμφαση στην ενεργοποίηση των AI λειτουργιών μέσω φωνητικών εντελών, γεγονός που αποδεικνύεται από τους πόρους που έχει διαθέσει η Apple στην βελτιστοποίηση των χαρακτηριστικών της βοηθού, «Siri».

Ως εκ τούτου, βελτιστοποιήσεις αναμένονται σε όλες τις εκδόσεις της νέας σειράς στα μικρόφωνα ενώ τόσο το απλό όσο το iPhone 16 Plus και τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max θα έχουν βελτιωμένη αντοχή στο νερό και καλύτερο signal to noise ratio.

Βέβαια όλες αυτές οι αναβαθμίσεις στα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του θα αυξήσουν την τιμή «κατά τουλάχιστον 100-150% πάνω από το iPhone 15 Pro«, λέει χαρακτηριστικά ο Ming-Chi Kuo.

Ανακαλύψτε την δύναμη του iPhone 15 Pro

Επειδή όμως, ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε και πώς τελικά θα κυκλοφορήσει, μπορείτε να βρείτε το εξίσου ισχυρό iPhone 15 Pro σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Κατασκευασμένο από τιτάνιο το iPhone 15 Pro διαθέτει τον επαναστατικό επεξεργαστή A17 Pro, προσαρμόσιμο κουμπί Δράσης και το ισχυρότερο σύστημα κάμερας iPhone που υπήρξε ποτέ. Είναι ισχυρό και ελαφρύ, με ματ υφή από γυαλί στο πίσω μέρος.

sf_temp_images_iphone

Διαθέτει επίσης μπροστινή οθόνη με Ceramic Shield που είναι ανθεκτικότερη από οποιοδήποτε γυαλί smartphone. Τραβήξτε υπερυψηλής ανάλυσης φωτογραφίες με περισσότερο χρώμα και λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας την κύρια κάμερα 48MP

Μπορείτε να το κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας ενώ εάν ακόμα δεν έχετε καταλήξει, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.