Το «εγώ» και το «θέλω», μπαίνουν στην άκρη και έρχεται η ώρα να δεις τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά. Δεν θα πραμερίσεις τις ανάγκες σου, αλλά θα πρέπει να αρχίσεις να λαμβάνεις υπόψιν σου και τι χρειάζονται και θέλουν κι όσοι είναι γύρω σου και αποτελούν κομμάτι της ομάδας των ανθρώπων που αποκαλούμε «σημαντικοί άλλοι».

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι κι Υδροχόοι, θα τα βάλετε όλα κάτω από το μικροσκόπιο και θα περάσετε σε μια φάση ελαφράς αναδιοργάνωσης. Τι είναι σημαντικό για εσάς; Τι είναι για τους άλλους; Πού μπορείτε να τραβήξετε μια γραμμή και να παραδεχτείτε ότι έχετε βρει την χρυσή τομή;

Ζυγοί και Κριοί, δώστε βάση στα συναισθηματικά σας, αλλά και στις αντιδράσεις των αγαπημένων σας προσώπων.

Αιγόκεροι, «πέφτει φως» στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην κοινωνική σας ζωή: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεδιαλύνετε κιόλας ποιοι/ες είναι οι πραγματικοί/ες φίλοι/ες.

Καρκίνοι, αν τα πράγματα στο σπίτι σας, στην οικογένεια σας, στην εστία σας δεν έχουν την αρμονία που θα επιθυμούσατε, ΤΩΡΑ θα μιλήσετε και θα τα βάλετε όλα (και τα πρόσωπα) στην θέση τους!

Παρθένοι, τα οικονομικά σας θα γνωρίσουν άνθιση ή έστω θα ισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδα (αν και θα χρειαστείτε λίγη αυτοσυγκράτηση). Προσοχή στις αυθόρμητες αγορές.

Σκορπιοί, μην ψάχνετε να βρείτε κρυμμένα νοήματα στην Πανσέληνο. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: μοιραστείτε ό,τι νιώθετε χωρίς περιστροφές και φόβο. Δεν δαγκώνει το συγκεκριμένο Φεγγάρι! Μιλήστε αγάπες μου! Εκφραστείτε!

Λέοντες και Τοξότες, θα περάσετε καλά και δεν θα ζοριστείτε καθόλου! Μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας και τους φίλους σας όμορφες στιγμές, ημν διστάσετε να συμβιβαστείτε με ανθρώπους και καταστάσεις (θα σας βγει σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ) και συνεργαστείτε ακόμα και με πρόσωπα που δεν θα ήταν της προτίμησής σας. Δοκιμάστε να κάνετε αυτό το άνοιγμα!

Ταύροι, δοκιμάστε να μειώσετε την ένταση στον εργασιακό σας χώρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σας και όλα θα πάνε καλά!

Ιχθύς, αρχίστε να χειροκροτάτε! Σεξάκι σερβίρουμε για εσάς, κι αν δεν σας αρέσει, σας έχουμε και δεύτερη επιλογή: βγάλετε από μέσα σας ό,τι σας ενοχλεί και σας βασανίζει. Με ήπιο τόνο και γλυκό τρόπο, θα πετύχετε ό,τι θελήσετε!

Πάρτε αγκαλιά όσους αγαπάτε, γυρέψτε την ισορροπία, την αρμονία, απαιτείστε βοήθεια, συνεργασία και -γιατί όχι;- δικαιοσύνη στις σχέσεις σας. Το κλειδί είναι ένα: μιλήστε με συναίσθημα καθαρό, ήπιο τόνο και δείξτε ότι δεν βγάζετε παράπονο, αλλά επιδιώκετε να βρείτε μια όμορφη λύση και τρόπο ζωής για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.