Ημερίδα αφιερωμένη στην καταπολέμηση των γυναικείων όγκων διοργανώνει το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο στην Αθήνα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Ιταλοί και Έλληνες επιστήμονες, ενώ θα δοθεί βάση κυρίως στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών στη θεραπεία. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ιταλικής Πρεσβείας

«Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο στην Αθήνα - (Πατησίων, 47) θα φιλοξενήσει μια Ιατρική Ημερίδα, με τη συμμετοχή Ιταλών και Ελλήνων ειδικών, αφιερωμένη στην πρόληψη και στην εφαρμογή των νέων τεχνολογιών για την θεραπεία των “γυναικείων” όγκων.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά την Πέμπτη, 7 Mαρτίου και ώρα 15:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο Χειμερινό Πρόγραμμα του Tempo Forte Italia- Eλλάδα 2019 , της πρωτοβουλίας της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα*, σε συνεργασία με ελληνικούς και ιταλικούς θεσμούς, ιδρύματα, καλλιτέχνες και λάτρεις του πολιτισμού με σκοπό να μεταφέρει «περισσότερη Ιταλία στην Ελλάδα και περισσότερη Ελλάδα στην Ιταλία».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τα site και τους λογαριασμούς twitter της Πρεσβείας της Ιταλίας (@ItalyinGreece) και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου στην Αθήνα (iicatene.esteri.it και @IICAtene).