O Ιδρυτής και Πρόεδρος του POLESTAR PILATES, Dr. Brent Anderson, έρχεται στην Ελλάδα για το ελληνικό THE POLESTAR EXPERIENCE.

• Διαλέξεις, διαδραστικές συζητήσεις, Workshops και Masterclasses με τον άνθρωπο που οδηγεί σήμερα την
εξέλιξη του Pilates σε παγκόσμιο επίπεδο.

• Το THE POLESTAR EXPERIENCE είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τη διαφορά
στον εαυτό τους και σε άλλους.

• Μια ευκαιρία για μια πραγματική εμπειρία Ζωής.

Το THE POLESTAR EXPERIENCE είναι μια συναρπαστική εμπειρία που θα μας προσφέρει μια καινούρια οπτική γιατον εαυτό μας και τη ζωή μας. Ένα διήμερο που θα μας εισάγει σε ένα νέο πρότυπο υγείας και ευαισθητοποίησης γεμάτο επίγνωση και «φως». Είναι μια εμπειρία για την κοινότητα, όπου θα συναντηθούμε και θα μεγαλώσουμε μαζί, μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλο, σ’ ένα περιβάλλον ευνοϊκό για τη θεραπεία, την αυτοπαρατήρηση, την προσωπική ανακάλυψη και τη βιωματική μάθηση.

Ο Joseph Pilates έγραψε ότι η Συνολική Υγεία μας μπορεί να επιτευχθεί με την κατάλληλη άσκηση, την κατάλληλη διατροφή, τον επαρκή ύπνο, την καλή υγιεινή, την αφθονία ηλιοφάνειας και καθαρού αέρα και την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία, την αναψυχή και τη χαλάρωση.

Βασισμένο στις παραπάνω αρχές και στο σημαντικό έργο του Joseph Pilates, το POLESTAR®, συμπυκνώνει τα 9 Ουσιώδη Στοιχεία για τη Ζωή μας - 9 Life Essentials - και μας μαθαίνει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αντιληφθούμε και να αξιολογήσουμε πόσο πραγματικά ισορροπημένη είναι η ζωή μας.

ΤHE POLESTAR EXPERIENCE - WORKSHOPS & CLASSES

Σάββατο 16.03
MYTH & SCIENCE OF BREATHING (Dr. Brent Anderson)

MASTER MAT CLASS, «LET’S GET UP» (Akin Saatci)

THE SCIENCE OF HEALTHY SPINE MOVEMENT IN PILATES (Dr. Brent Anderson)

Κυριακή 17.03

POLESTAR, THE MODERN DAY PAINKILLER: DISCOVER POLESTAR’S SIMPLE FORMULAS TO PAIN RELIEF THROUGH MOVEMENT
(Dr. Brent Anderson)