Κριός

Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Προβλήματα και μικροεντάσεις πάντα θα προκύπτουν στις προσωπικές σχέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως φταίτε πάντα εσείς.

Ταύρος

Γλεντήστε! Αυτό το διήμερο είναι φτιαγμένο για να ξεδώσετε και να βγείτε έξω με φίλους.

Δίδυμοι

Μακριά από το παρασκήνιο. Μην πάρετε θέση σε κουτσομπολιά, εις βάρος ενός φίλου, γιατί το πιο πιθανό είναι να βγείτε ζημιωμένοι.

Καρκίνος

Η κοινωνικότητα σας βρίσκεται στα ύψη και αυτό το διήμερο οι συμβουλές σας θα είναι πολύτιμες στους γύρω σας. Έτσι θα χτίσετε γερές φιλίες και η δημοτικότητα σας θα ανέβει.

Λέων

Αντισταθείτε στον πειρασμό. Οι ερωτικές σας μετοχές ανεβαίνουν, αλλά αν είστε δεσμευμένοι, πρέπει να μην ξεφύγετε!

Παρθένος

Πολλά αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν φύγει από κοντά σας τελευταία και αυτό σας στεναχωρεί. Μήπως να βρείτε τρόπους επανένωσης;

Ζυγός

Αφήστε τα συναισθήματα σας να φανούν και να σας κατακλύσουν. Δείξτε το ερωτικό σας ενδιαφέρον απέναντι στο ταίρι σας και μην κρατάτε αντιστάσεις.

Σκορπιός

Προσοχή στα λόγια. Προσέξτε πως λέτε το οτιδήποτε στον σύντροφο σας γιατί μπορεί να προκληθούν εντάσεις από το πουθενά.

Τοξότης

Σκεφτείτε και τους άλλους. Μην είστε εγωιστές με τους φίλους και τον σύντροφο σας. Μπείτε και στα παπούτσια του άλλου για λίγο!

Αιγόκερως

Το ύφος! Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για να κατανοήστε τον τρόπο σκέψης του συντρόφου σας καλό θα είναι να μην έχετε υπεροπτικό ύφος.

Υδροχόος

Το κέντρο του κόσμου. Σήμερα έχετε αναλάβει πολλές αρμοδιότητες, τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Αυτό θα σας κάνει να λάμψετε και σίγουρα δεν θα μείνετε στην αφάνεια.

Ιχθύς

Έχετε μήνυμα! Ένα νέο μήνυμα, που σας αφορά, καλό θα είναι να μην το αγνοήσετε καθώς θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον σας.