Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον μήνα Ιανουάριο 2019

Το πρώτο βήμα της νέας χρονιάς, δύσκολα θα το ... ξεχάσουμε!!!

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα χρονιά ξεκινά με την έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, στις 6/1, κάτι που εσάς θα επηρεάσει έντονα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε μία πρόταση, που είχε γίνει κατά το παρελθόν και τώρα είστε πλέον έτοιμοι για τις τυχόν αλλαγές. Με τον Άρη από την πρώτη μέρα της χρονιάς στο δικό σας ζώδιο, ενεργοποιεί την μαχητικότητα σας και σας δίνει προβάδισμα σε κάθε νέα αρχή. Η έκλειψη Σελήνης στις 21/1, ενεργοποιεί τα συναισθηματικά σας όνειρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας γεμάτος μήνας από δραστηριότητες και εργασιακά σχέδια. Η πρώτη ανάσα του χρόνου, σας βρίσκει γεμάτους από καθημερινές υποχρεώσεις και εσωτερική ανησυχία. Η έκλειψη Ηλίου στις 6/1, θα σας δώσει λύσεις σε δικαστικά θέματα, ή σε πνευματικές εργασίες. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, θα σας χαρίσει συναισθηματική πληρότητα, αλλά θα έχετε συγχρόνως και την τάση να βλέπετε την προσωπική σας ζωή, απαλλαγμένη από βάρη του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φιλόδοξα σχέδια θα μπουν σε εφαρμογή από τις πρώτες κιόλας μέρες του Γενάρη. Στις 6/1 η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, θα σας προβληματίσει αρκετά σε οικονομικά θέματα, όπου θα πρέπει να βρεθούν λύσεις σε λάθος τακτική που είχατε κρατήσει για πολύ καιρό. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, από τις 7/1, φροντίζει την προσωπική σας ζωή και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ολοκληρώνεται μία προσωπική υπόσχεση, που έχετε δώσει στο ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Χρονιά ξεκινά για σας με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα. Η επιτυχία βέβαια θα έρθει μετά τις 24/1, σε κάποια σχέδια, που έχετε δουλέψει αρκετά κατά το παρελθόν για αυτά. Η έκλειψη Ηλίου στις 6/1, θα αλλάξει πολλά δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο, βάζοντας την συναισθηματική σας ζωή σε νέα πλάνα. Οι συνεργασίες δοκιμάζονται και ιδίως αν υπήρχαν τριγμοί, που δεν είχαν επιλυθεί. Ένα οικονομικό θέμα θα προκύψει προς το τέλος του μήνα.

ΛΕΩΝ

Ο Γενάρης είναι ο μήνας που θα γεμίσει την Ατζέντα σας με πολλές υποχρεώσεις. Ο Άρης από την αρχή της χρονιάς, θα δημιουργεί καλές προδιαγραφές στο να ανανεώσετε την ζωή σας, να φροντίσετε την υγεία σας και να σκεφτείτε κάποιες μετακινήσεις που θα σας επιφέρουν κέρδη. Η έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο, στις 21/1, θα επηρεάσει τις επαγγελματικές και αισθηματικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο μήνας σας πάει [γάντι], εφόσον ο Ήλιος και ο Ερμής, από το ζώδιο του Αιγόκερω το μεγαλύτερο μέρος του Γενάρη, θα σας στέλνουν την θετική τους ενέργεια. Η έκλειψη επίσης του Ήλιου στις 6/1, για σας, θα είναι ένα νέο και πολύ σημαντικό ξεκίνημα που θα έχει τον χρόνο με το μέρος σας. Επίσης θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από αταίριαστες για σας καταστάσεις, όπως επίσης να αποδεσμευτείτε από το δυσνόητο για σας παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς θα είναι αρκετά πολύπλοκος και πολύπλευρος, σε γεγονότα και καταστάσεις. Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δεν θα σας αφήνει περιθώριο να σκεφτείτε με λογική τις αντιδράσεις σας και πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν ρήγματα με τον σύντροφό σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 6/1, θα δυσκολέψει το επαγγελματικό σας περιβάλλον, βάζοντας τον ανταγωνισμό σε πρώτο πλάνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε και η νέα χρονιά και εσείς ακόμη νιώθετε μπλεγμένοι με σκέψεις, σχέδια για το μέλλον και συναισθήματα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Ο Άρης στον τομέα της εργασίας, σας δίνει δύναμη να προχωρήσετε, αλλά αυτό δεν θα είναι πάντα εφικτό. Η έκλειψη Ηλίου στις 6/1, θα κάνει την καθημερινότητα σας πιο ενδιαφέρουσα και το πιο σημαντικό, δεν θα σας λείψουν οι ιδέες και η δημιουργικότητα. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές, που αξίζει να τις ζήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα χρονιά είναι γεγονός και εσείς κάνετε έναν απολογισμό καταστάσεων που ζήσατε το 2018. Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν τον πρώτο μήνα του 2019, θα είναι στην αρχή λίγο άβολες με τα οικονομικά σας, κάτι που πολύ γρήγορα θα αρχίσετε να το ξεπερνάτε. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθά να ανταπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση, βάζοντας τα εμπόδια στην άκρη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας χαρίσει μαγνητισμό και με δυσκολία το άλλο φύλο θα σας αντιστέκεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο, στις 6/1, θα σας φέρει σε μία δυσάρεστη κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσετε με θάρρος. Ότι και να συμβεί αυτό το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, θα είναι διαχειρίσιμο, ενώ οι επαγγελματικές αλλαγές θα σας δώσουν την προοπτική μιας νέας πολλά υποσχόμενης περιόδου. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα στις 21/1, στο ζώδιο του Λέοντα, θα επηρεάσει την ψυχική σας διάθεση και τις οικονομικές σας συναλλαγές προς τρίτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την θετική όψη του Δία και Άρη, στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς, θα έχετε ένα ισχυρό ατού σε κάθε σας επιδίωξη. Πολλές φορές θα σκέφτεστε απλά κάποια πράγματα και εκείνα θα σας πλησιάζουν, σαν ένδειξη καλής θέλησης από το σύμπαν. Η έκλειψη Ηλίου βέβαια στον Αιγόκερω, στις 6/1, θα αποδειχθεί ψυχολογικό test, όπου θα πρέπει να ξεπεράσετε το δύσκολο παρελθόν μέσα από [σκοτεινές] καταστάσεις. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα, στις 21/1, επαναπροσδιορίζει την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς θα έχει για σας αρκετά δώρα, αλλά και πολλά ξεκαθαρίσματα που αφορούν το παρελθόν σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 6/1, θα αποδειχθεί, δυσάρεστη αποκάλυψη για το φιλικό σας περιβάλλον. Βέβαια με την Αφροδίτη το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ενεργοποιεί τις επαγγελματικές σας βλέψεις και φέρνει κοντά σας άτομα που θα σας χαρακτηρίζουν συναισθηματικοί δεσμοί. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να αποφύγετε τις παρασκηνιακές συζητήσεις ή συμφωνίες.