Μια απίστευτη μέθοδο, που εμπιστεύονται εκατοντάδες γυναίκες στην Κίνα και τη χρησιμοποιούν τακτικά στα σαλόνια ομορφιάς. Ο λόγος για την τεχνική, που είναι γνωστή ευρέως και ως «Hu Liao», και υπόσχεται να τονώσει το δέρμα, να αντιμετωπίσει την παχυσαρκία αλλά και τις ρυτίδες.

Η τεχνική είναι απλή: Μια πετσέτα, η οποία είναι εμποτισμένη με οινόπνευμα και ένα «μυστικό ελιξίριο», τοποθετείται σε πρόσωπο και σώμα. Μετά απλώς της βάζουν φωτιά και την αφήνουν να καίγεται για λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τεχνική αυτή θερμαίνει το δέρμα χωρίς να το καίει και η θερμότητα προσφέρει μια εξαιρετική θεραπεία, όπως αναφέρει το lapatilla.com

Με αυτόν τον τρόπο θεραπεύεται ως και το λουμπάγκο, κάτι σαν τα δικά μας «ποτήρια» όταν με φλόγα βγάζουν το αέρα από τα ποτηριά που «κολλάνε» στην πλάτη για να φύγει το κρύωμα.

Έτσι, αναγεννιούνται τα κύτταρα, λάμπει η επιδερμίδα και μειώνεται η χαλάρωση. Δεν μπορεί όμως ο καθένας να εφαρμόσει αυτή την τακτική - μόνο εξειδικευμένα άτομα, που παρακολουθούν διαρκώς την εξάπλωση των φλογών στο σώμα και το πρόσωπο και είναι ικανά να την εκτελέσουν.