Δύο αδέλφια που γαλουχήθηκαν µε τα νάµατα της παραδοσιακής µουσικής, την οποία υπηρετούν εδώ και πολλά χρόνια από την πρώτη γραµµή των γνήσιων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, δηλαδή των µεγάλων γλεντιών των πανηγυριών όλης της χώρας, από τις 7 ∆εκεµβρίου ανεβαίνουν στην ίδια πίστα για να διασκεδάσουν τους εν Αθήναις -και όχι µόνο- λάτρεις του δηµοτικού τραγουδιού.

Λένε πως «Ελλάδα δεν είναι µόνον η Αθήνα», αλλά σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση µε παραδοσιακό και οικογενειακό τρόπο, τότε «Αθήνα είναι όλη η Ελλάδα».

Και ως εκ τούτου, τα αδέλφια Γιάννης και Τζένη Κατσίγιαννη φιλοδοξούν να µετατρέψουν το κέντρο «Cabana Live Stage», στο οποίο θα εµφανίζονται για τη χειµερινή σεζόν, σε χώρο αυθεντικής έκφρασης των δηµοτικών ακουσµάτων, σε ένα γνήσιο συναπάντηµα όλων των γλεντζέδων.

Από τις 7 ∆εκεµβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τα αδέλφια Κατσίγιαννη, που την τελευταία χρονιά, πέρα από τις ατοµικές τους δουλειές στη δισκογραφία, η δηµοφιλία τους εκτοξεύτηκε µε το ντουέτο τους «Συµπεθέρα», το οποίο έγραψε ο Γ. Κατσίγιαννης για την οµώνυµη σειρά µυθοπλασίας του ΑΝΤ1, θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό από την πίστα του «Cabana Live Stage», επί της οδού Καυτατζόγλου 46, στα Πατήσια, µαζί µε άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως τον µοναδικό στο είδος του και τον πιο εµπορικό δηµοτικό τραγουδιστή της τελευταίας πενταετίας, Γ. Καψάλη, από την Ηπειρο.

Ο Γιάννης και η Τζένη Κατσίγιαννη, όπως και πολλοί άλλοι αξιόλογοι δηµοτικοί τραγουδιστές, ανήκουν στην κατηγορία των καλλιτεχνών που καθιερώθηκαν στον χώρο τους µέσα από τα πανηγύρια και την αδιαµεσολάβητη επαφή τους µε τον κόσµο.

∆εν ήταν δηλαδή «γεννήµατα» του επικοινωνιακού σωλήνα των δηµοσίων σχέσεων που εκτοξεύει περιστασιακά «καλλιτεχνικούς µετεωρίτες», αλλά κέρδισαν την εύνοια και την εκτίµηση του κόσµου επειδή δοκιµάστηκαν στις απαιτήσεις του και, το κυριότερο, έµαθαν τον κάθε έναν ξεχωριστά πελάτη τους να τον θυµούνται µε το όνοµά του όταν τον διασκεδάζουν.