Σήμερα η ημέρα δεν ενδείκνυται για όρκους αγάπης και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους ή καταστάσεις.
 
Αν και δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κόψουμε μια κακιά συνήθεια ή να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε μας περιορίζει είναι μια εξαιρετική ημέρα να διακρίνουμε ακριβώς το πρόβλημα και να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι οφείλουμε να κάνουμε για να έχουμε αποτελέσματα που εξυπηρετούν την υγεία και την χαρά στη ζωή μας.
 
Προσοχή βέβαια χρειάζεται η συμπεριφορά μας, ώστε να μη γίνει προκλητική, εφόσον ακόμα κι αν φαινομενικά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα  της ολοκλήρωσης και η γνώμη μας για κατάστρωση  στρατηγικής πρόκειται να αλλάξει πολλές φορές.

Κριός

Η κοινωνικότητά σου σήμερα οφείλεται ως επί το πλείστον στην αίσθηση που έχεις πως πρέπει να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που θα σε συμβουλέψουν και θα σε βοηθήσουν να λύσεις θέματα τα οποία σε απασχολούν. Αν και αρχικά αυτή η κίνησή σου σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, πολύ γρήγορα θα καταλάβεις πως δεν γίνεται να στηριχτείς σε κανέναν και πρέπει άμεσα να λάβεις εσύ την ευθύνη των πράξεων σου. Όσο κι αν αυτό σε δυσαρεστεί είναι μια πραγματικότητα, την οποία όσο πιο γρήγορα την αποδεχτείς τόσο πιο ευχάριστα θα κυλήσει η ημέρα σου. Να θυμάσαι πως οι αληθινοί φίλοι δεν είναι αυτοί που θα σου πουν ότι θέλεις αλλά ότι πρέπει να ακούσεις.

Ταύρος

Μια επαγγελματική ή μια σοβαρή προσωπική πρόταση είναι πιθανό να επανέλθει και να τεθούν εκ νέου οι όροι οι οποίοι όμως και πάλι δεν φαίνεται να σας πληρούν παρότι έχετε κάνει κι εσείς τις υποχωρήσεις σας. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μπείτε σε συζήτηση η οποία εν καιρώ μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά εποικοδομητική, ανοίγοντας νέες διαδρομές σκέψης και πράξης. Δεν χρειάζεται να απογοητευτείτε αν δεν καταλήξετε σήμερα σε κάποιο αποτέλεσμα, γιατί η μη λήψη αποφάσεων μπορεί να έχει πολύ καλύτερα μακροχρόνια αποτελέσματα, σε σχέση με δράσεις λόγω ανάγκης.  Δώστε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο ύπαρξης και θα αποζημιωθείτε.

Δίδυμοι

Η κοινωνικότητά σας  βρίσκεται στο αποκορύφωμα της. Έχετε διάθεση να μιλήσετε και να διασκεδάσετε με φίλους, γνωστούς αλλά και αγνώστους, αλλά σήμερα δεν είναι τελικά αυτό που έχει προτεραιότητα, αφού το εργασιακό περιβάλλον, ή οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας απαιτούν από εσάς αφοσίωση, εστίαση αλλά και μεγάλα ποσά ενέργειας. Σήμερα ιδίως σας γίνεται επιπλέον  έντονα αισθητή η ανάγκη να είστε αγαπητοί και αξιοπρόσεκτοι από τους γύρω σας. Η ανάγκη αυτή μεγαλώνει καθ όλη την διάρκεια της ημέρας κάνοντάς σας να ξοδέψετε μεγάλα αποθέματα ψυχολογικής αντοχής και ανοχής τόσο ως προς εσάς όσο και ως προς τους άλλους.

Καρκίνος

Αν υπάρχει κάτι το οποίο θα πρέπει να ανανεωθεί σήμερα, αυτό είναι η ερωτική σας ζωή! Εσείς έχετε την θέληση και ο σύντροφός σας δεν φαίνεται να έχει καμιά αντίρρηση. Έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε συναισθήματα και να νιώσετε βαθιά συνδεδεμένοι με το έτερο ήμισυ. Εάν είστε ελεύθεροι ίσως επιλέξετε αγαπημένους φίλους για να ανταλλάξετε λόγια αγάπης και αφοσίωσης. Επιπλέον τα σχέδια που θα κάνετε σήμερα για το μέλλον υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και τροφοδότηση της θέλησης. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην αγχωθείτε εκ των προτέρων για το αν θα πραγματοποιηθούν. Χαρείτε απλά και μόνο που τα σκεφτήκατε.

Λέων

Η ανάγκη σας να δεχθείτε συναισθηματικές εκδηλώσεις από τους άλλους προς το πρόσωπό σας σήμερα φαίνεται αυξημένη. Παρόλα αυτά φοβάστε μη θιχτεί και η εικόνα που θέλετε να έχετε οπότε φτάνετε σε αδιέξοδο όταν αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται δημόσια. Από την άλλη κι εσείς θα θέλατε να είστε πιο εκδηλωτικοί αλλά για τον ίδιο ακριβώς λόγο μπορεί απλά να παρουσιαστείτε εντελώς αδιάφοροι, ενώ η καρδούλα σας το ξέρει πόσο πολύ θα ήθελε να εκφραστεί. Μοιραστείτε στιγμές πάθους με τον σύντροφό σας, αφεθείτε σε ότι έχει να σας προσφέρει και μην αναλύσετε σήμερα καμιά κατάσταση τόσο που να χαλάσει την μαγεία του έρωτα.

Παρθένος

Θέλετε να αναδείξετε το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο σε όλους τους τομείς με σκοπό να λάβετε αναγνώριση των ικανοτήτων σας από τους άλλους. Το βάθος όμως που επεξεργάζεται ο εγκέφαλός σας τις πληροφορίες, δεν αφήνει περιθώρια στην ελεύθερη εκδήλωση συναισθημάτων. Δεύτερες ή κρυφές σκέψεις σας τοποθετούν στην σκακιέρα να κάνετε μπρος πίσω και να μη διεκδικείτε το αντικείμενο του πόθου σας χάνοντας έτσι την ευκαιρία για Ρουά Ματ. Το ότι το μυαλό σας είναι καχύποπτο δεν σημαίνει πως είναι και οι άλλοι, οι οποίοι έρχονται σαν από μηχανής θεός να σας λυτρώσουν από τον εαυτό σας.

Ζυγός

Αυξημένη είναι σήμερα η διάθεσή σας να βρεθείτε με άτομα αγαπημένα και να κάνετε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Αυτό όμως που δεν έχετε υπολογίσει είναι οι αντιδράσεις που θα προκαλέσετε στους άλλους, ιδίως αν αυτά τα άτομα εμπλέκονται μαζί σας επαγγελματικά. Δεν διανύετε την καλύτερη εποχή για ξεκάθαρες συζητήσεις εφόσον δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμα μέσα σας με ποιους θέλετε να πάτε και ποιους να αφήσετε πίσω. Σήμερα θα ήταν καλύτερα να στραφείτε στους γύρω σας με ποιο ανοιχτή διάθεση αλλά ταυτόχρονα και αποστασιοποιημένοι, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας να δει ξεκάθαρα και να κερδίσει χρόνο.
 

Σκορπιός

Μη προσπαθήσετε σήμερα να επιβάλετε την άποψη σας ούτε στους δικούς σας αλλά ούτε και στους υπόλοιπους ανθρώπους. Είναι μια ημέρα αυτοπαρατήρησης η σημερινή η οποία απαιτεί αποστάσεις αν θέλετε να βρείτε τρόπο να αναζωογονήσετε τις σχέσεις σας αλλά και εσάς τους ίδιους. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε θα μπορέσει να κρατήσει το μυαλό σας απασχολημένο ώστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας με δημιουργικό τρόπο αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις. Ερωτικά η διάθεση σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα ενώ είναι μια εξαιρετικά γόνιμη ημέρα αν επιθυμείτε απογόνους. Μια σχέση από το παρελθόν ίσως επανέλθει σήμερα ξαφνικά και σας αφήσει έκπληκτους.

Τοξότης

Αν και έχετε πολύ καλά αντανακλαστικά σήμερα  θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην οδήγηση, διότι η νευρικότητα της ημέρας είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει την οδική σας συμπεριφορά. Επιπλέον συναισθήματα που είναι ταυτόσημα της ζήλειας μπορεί να σας κατακλύσουν αν δεν κάνετε έστω και την παραμικρή προσπάθεια να είστε αντικειμενικοί και με καθαρή ματιά.  Αντί λοιπόν να τρώγεστε με τα ρούχα σας ξεκινήστε σήμερα μια ομαδική δραστηριότητα και προσπαθήστε να εξασκήσετε το πνεύμα.  Επιβάλετε να είστε ευγενικοί και βέβαια καλό είναι να μην μπερδέψετε την αγένεια με την ειλικρίνεια.

Αιγόκερως

Είναι γεγονός και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες οι οποίες δεν έχουν απαραίτητα και το οικονομικό αντίκρισμα που θα σας ικανοποιούσε. Σήμερα όμως είστε έτοιμοι για όλα. Αν έχετε χρήματα θα θέλατε να τα ξοδέψετε μέχρι τέλους αλλά παρ’ όλο τον παρορμητισμό σας συγκρατείστε. Αυτή η εγκράτεια δεν έχει να κάνει με την αυτοπειθαρχία αλλά με τον φόβο του τι θα κάνετε στο μέλλον χωρίς τις απαραίτητες οικονομικές απολαβές. Επιπλέον σήμερα θα ανακαλύψετε πως δεν υπάρχει μόνο ο φόβος σπατάλης χρήματος αλλά και φόβος σπατάλης συναισθήματος οπότε αν σας φλερτάρουν δεν έχετε διάθεση ανταπόκρισης.

Υδροχόος

Οι καθημερινές εργασίες μπορούν σήμερα να γίνουν με έναν διαφορετικό τρόπο, τον τρόπο που θα επιλέξετε για να ανανεωθείτε και να φρεσκάρετε την διάθεσή σας. Φαίνεται πως έχετε τη διάθεση να δείτε φίλους, να φλερτάρετε τον σύντροφό σας, να γελάσετε  και να ευχαριστηθείτε κάθε στιγμή σας! Κινητοποιηθείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αρκεί να μη πέσετε στην αδράνεια αν και δεν το έχετε σκοπό. Μια εργασιακή πρόταση είναι πιθανό να προκύψει, η οποία φαίνεται από τη μία να σας χαροποιεί αλλά καλό είναι να διαπραγματευτείτε το οικονομικό κομμάτι, πριν δώσετε μια τελική απάντηση.
 

Ιχθείς

Αν έχετε αϋπνίες συνδέστε τες με ένα πρόσωπο που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας, αφήστε το να σας συνοδέψει στα όνειρά σας και να ζήσετε μαζί του το απρόσμενο και το διαφορετικό! Ακόμη όμως και αν δεν έχετε ξεχωρίσει κάποιο πρόσωπο για να το βάλετε στην καρδιά σας δεν πειράζει αφού σημασία σήμερα έχει να ονειρευτείτε και δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας..Θέλετε να φτάσετε στον ουρανό ή να βυθιστείτε στα Τάρταρα.. Λίγο σας ενδιαφέρει τι θα συμβεί, διότι το μόνο που επιθυμείτε είναι να συμβεί «κάτι», απλά. Προσοχή όμως χρειάζεται το οικονομικό κομμάτι, διότι σήμερα μπορεί να ξοδευτείτε χωρίς να το καταλάβετε.

Πηγή: Astrologos.gr