Η Ρέιτσελ Βάιζ και ο Ντάνιελ Κρεγκ έγιναν και πάλι γονείς καθώς η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μάλιστα, η 48χρονη ηθοποιός αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της σε συνέντευξη τον Απρίλιο στους New York Times, προωθώντας την ταινία της «Disobedience». «Σε λίγο θα φαίνεται» είχε πει τότε, προσθέτοντας «Ο Ντάνιελ κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι».

«Θα έχουμε έναν μικρό ανθρωπάκο. Ανυπομονούμε να τον γνωρίσουμε. Είναι όλα ένα μυστήριο», ανέφερε.

Εξάλλου, το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2011 κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ιδιωτική του ζωή. Η Βάιζ και ο 50χρονος Κρεγκ, παντρεύτηκαν το 200 μετά από 6 μόλις μήνες σχέσης. Και οι δύο έχουν παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους: η Βάιζ έναν 12χρονο γιο, τον Χένρι με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι ενώ ο ηθοποιός έχει μια ενήλικη κόρη, την Έλλα από την σχέση του με την Φιόνα Λούντον.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον Ντάνιελ Κρεγκ σε συνέντευξή της στους Times λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενη στον γάμο μου, πολύ, πολύ χαρούμενη» ενώ ανέφερε ότι και οι δύο δεν θέλουν να μιλούν για την ιδιωτική τους ζωή.