Σας αρέσει το Sushi; Θέλετε να δοκιμάσετε το καλύτερο σε μια άψογη ισορροπία ποιότητας και τιμής; Τότε πρέπει να πάτε «Eiyo Sushi bar».

Θα το βρείτε στην οδό Αναξαγόρα σε ένα minimal αλλά μοντέρνο και ντιζαινάτο χώρο στην Νέα Ερυθραία.

O γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Χρονόπουλος, που το όνομα του έχει ταυτιστεί με την επιτυχία στο χώρο της εστίασης δεν θα μπορούσε να φτιάξει κάτι λιγότερο από έναν απίθανο χώρο με γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν… Μάλιστα φύσει απαιτητικός ο ίδιος πρόσφατα έκανε ανακαίνιση στον χώρο, θέλοντας να ικανοποιήσει και τους πιο αυστηρούς, και τα κατάφερε.

Διάλεξε στο πλευρό του τους καλύτερους του είδους «sushi masters» και προσφέρει στους λάτρεις του Ιαπωνικού φαγητού, τον απίστευτο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Κορυφαίες επιλογές τα signature dishes του , όπως τα hurricane, truffle tuna rolls αλλά και creamy tempura, που θα γίνουν ο νέος εθισμός σας μόλις τα δοκιμάσετε.

Δοκιμάστε Creamy Tempura (τηγανιτη γαρίδα με tonkatsu και mayo), Hurricane Rolls (φιλέτο σολομού, τηγ. γαρίδα, creamy mayo, teriyaki sauce), Truffle Tuna (φιλέτο τόνου, truffle mayo, tobiko- αυγα χελιδονόψαρου)

Και για όσους θέλουν το τέλειο μενού και στο σπίτι τους προσφέρει και υπηρεσία delivery